Do róż Cię namawiam, takie okrywowe - The Fairy, np, w sobote dostalam pink fairy od Bogdzi - przecudna jest nie trzeba z nimi nic robic, same rosna- zadnego obcinania, zbierania kwiatkow, kopczykowania itd. A cudne plamy koloru robia
Wszystko u Ciebie ladne, ale trzeba poczekac zeby zrobil sie busz. Daj szanse roslinom zeby troche przybraly Dzielisz i dzielisz hihi
Stipę siać ???... Noo ja nie mogę .. U Enyi też widziałam masę siewek i w sumie na to liczę ... Bo jak mi jedną ślag trafi , to niech mi chociaż siewki zostaną , bo jak co roku będę kupować stipę to pójdę z torbami
Justys, roze na sloncu. Ale okrywowe tylko sadzisz i zapominasz, znaczy nic nie robisz tylko podziwiasz I nie sa bardzo drogie, odmianowe po gora kilkanascie zlotych, za duze kwitnace sadzonki.
No wlasnie, dzielisz dzielisz i masz takie pole tej trawy - super to wyglada, zazdroszcze!! A jaki bedzie efekt, jak sie powieksza te sadzonki i bedzie busz!! Jak Ci wysle jezowki, to chetnie przygarne nadmiarowe u Ciebie gold fountain. Oczywiscie miejsca na nie nie mam ale sie znajdzie
Zazdroszcze siewek stipy, zima na pewno posieje, bo mi sie u Dziewczyn bardzo bardzo podoba.
Paletowe meble przegapilam. Jakbys nie powiedziala, pomyslalabym ze na jakies designerskie sie szarpneliscie!! Super wygladaja! A czym je malowaliscie??
Zachęcona pochwalą Bogdzi zaczęłam sUkać tych mebli paletowych ... Mattttko , one pięknie wyszły .. Naprawdę .. Słów mi po prostu brakło a to u mnie rzadkość