Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początki w Kruklandii

Początki w Kruklandii

Juzia 21:22, 01 lip 2014

Zaczęłam od ciachania a skończyłam na pieleniu
Nawet całego boku nie skończyłam...komary zaczęły zżerać mnie żywcem

Plisss żeby jutro po 15 nie padało!!!!
popcorn 21:34, 01 lip 2014

Stipa z lawendą przecudna

Do róż Cię namawiam, takie okrywowe - The Fairy, np, w sobote dostalam pink fairy od Bogdzi - przecudna jest nie trzeba z nimi nic robic, same rosna- zadnego obcinania, zbierania kwiatkow, kopczykowania itd. A cudne plamy koloru robia

Wszystko u Ciebie ladne, ale trzeba poczekac zeby zrobil sie busz. Daj szanse roslinom zeby troche przybraly Dzielisz i dzielisz hihi

carexa gold fountain bym przygarnęła, poszukam może gdzieś znajdę, piękny jest!

ile jeżówek potrzebujesz? różowych kilkanaście mogę słać - daj znać

k.
Juzia 21:48, 01 lip 2014

popcarol napisał(a)
Stipa z lawendą przecudna

Do róż Cię namawiam, takie okrywowe - The Fairy, np, w sobote dostalam pink fairy od Bogdzi - przecudna jest nie trzeba z nimi nic robic, same rosna- zadnego obcinania, zbierania kwiatkow, kopczykowania itd. A cudne plamy koloru robia

Wszystko u Ciebie ladne, ale trzeba poczekac zeby zrobil sie busz. Daj szanse roslinom zeby troche przybraly Dzielisz i dzielisz hihi

carexa gold fountain bym przygarnęła, poszukam może gdzieś znajdę, piękny jest!

ile jeżówek potrzebujesz? różowych kilkanaście mogę słać - daj znać

k.

Karola a te róże to na słońcu pewnie muszą rosnąć co???
No może bym się skusiła...muszę pomyśleć Nic nie wiem o różach

Dzielę, bo mam wszystkiego mało Tzn już nie tak mało, bo się okazuje, że muszę rabaty powiększać

Gold fountain's mogę Ci wysłać. A ile byś potrzebowała? Może coś podzielę
Jeżówek jeszcze nie wiem ile. Napisałam na PW.
Juzia 21:58, 01 lip 2014

Dostałam coś białego od sąsiadki..a Sylwia akurat niedawno pokazała swoją odętkę...i chyba to jest to

I znalazłam siewki stipy!!! Miałam jedną w doniczce, ale wyschła. I wiosną pokruszyłam ją na rabatę a resztę wyrzuciłam. Chyba zacznę siać

Bogdzia 22:06, 01 lip 2014

Juzia super meble sobie zafundowałas. Czego to nie można z tych palet wykonac?Muszę eMa tym tematem zainteresowac.
gierczusia 22:07, 01 lip 2014

Stipę siać ???... Noo ja nie mogę .. U Enyi też widziałam masę siewek i w sumie na to liczę ... Bo jak mi jedną ślag trafi , to niech mi chociaż siewki zostaną , bo jak co roku będę kupować stipę to pójdę z torbami
popcorn 22:11, 01 lip 2014

Juzia_G napisał(a)

Karola a te róże to na słońcu pewnie muszą rosnąć co???
No może bym się skusiła...muszę pomyśleć Nic nie wiem o różach

Dzielę, bo mam wszystkiego mało Tzn już nie tak mało, bo się okazuje, że muszę rabaty powiększać

Gold fountain's mogę Ci wysłać. A ile byś potrzebowała? Może coś podzielę
Jeżówek jeszcze nie wiem ile. Napisałam na PW.

Justys, roze na sloncu. Ale okrywowe tylko sadzisz i zapominasz, znaczy nic nie robisz tylko podziwiasz I nie sa bardzo drogie, odmianowe po gora kilkanascie zlotych, za duze kwitnace sadzonki.

No wlasnie, dzielisz dzielisz i masz takie pole tej trawy - super to wyglada, zazdroszcze!! A jaki bedzie efekt, jak sie powieksza te sadzonki i bedzie busz!! Jak Ci wysle jezowki, to chetnie przygarne nadmiarowe u Ciebie gold fountain. Oczywiscie miejsca na nie nie mam ale sie znajdzie
Zazdroszcze siewek stipy, zima na pewno posieje, bo mi sie u Dziewczyn bardzo bardzo podoba.

Paletowe meble przegapilam. Jakbys nie powiedziala, pomyslalabym ze na jakies designerskie sie szarpneliscie!! Super wygladaja! A czym je malowaliscie??

pozdrowka!
gierczusia 22:11, 01 lip 2014

Bogdzia napisał(a)
Juzia super meble sobie zafundowałas. Czego to nie można z tych palet wykonac?Muszę eMa tym tematem zainteresowac.

Zachęcona pochwalą Bogdzi zaczęłam sUkać tych mebli paletowych ... Mattttko , one pięknie wyszły .. Naprawdę .. Słów mi po prostu brakło a to u mnie rzadkość

Naprawdę cudo !!

Ty to masz łeb .. Nie od parady

Buziolki ... Pozostającą ciągle w szoku
Juzia 22:14, 01 lip 2014

Bogdzia napisał(a)

Żon mi przywiózł Ja pomalowałam, a on skręcił do kupy

To są zwykłe palety, bo są jeszcze EURO. Ale Euro są dużo cięższe.
Juzia 22:17, 01 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Stipę siać ???... Noo ja nie mogę .. U Enyi też widziałam masę siewek i w sumie na to liczę ... Bo jak mi jedną ślag trafi , to niech mi chociaż siewki zostaną , bo jak co roku będę kupować stipę to pójdę z torbami

Nie tylko stipę. Wszystko co się da!
Nawet orlikowe ziarenka pozbierałam i rozrzuciłam na rabatę
Tylko czy ich nie wywalę przy pieleniu?