Rozplenice są dużo większe niż masz je na tym etapie Moje japońskie siegają do 0,5 m i z roku na rok sa coraz większe i gęstsze Jak mają dobre podłoże to ciężko coś między nimi posadzić bo zaduszą
Co to za odmiana rh ? Ja chyba bym tą obwódkę z buksów zostawił i pociągnął dalej do różanki a hosty też byś tam wsadziła tylko z tych mniejszych odmian
I teraz mam problem co z tymi rozplenicami zrobić Czy przesadzić dalej od trawnika...ale zostawić? Czy przesadzić w ogóle w inne miejsce a tu zamówić mniejsze?
Tam chyba podłoże dobre, bo wszystko takie mega porosło od wiosny
Rh Cunningham's White Obwódka super...tylko mi szkoda buksów, bo śnieg tam spada z dachu. Mocno spada. Dużo i czasem ciężki, bo mokry, a czasem to nawet zamarznięte bryły spadają Gdyby nie to to bym zostawiła i nawet by konweniowało właśnie z różanką, bo bym sobie pociągnęła dalej i już
Roże będą The Fairy. I może dorzucę Ashamed Fairy lub Lovely Fairy. Ale jeszczę się zastanawiam.
Rozplenice przesadziłbym do tyłu bo dadzą fajne tło do wyeksponowania czegoś z przodu najlepiej kwitnącego
Szkoda tej obwódki bo bardzo ładna Można by sie pokusić o zamontowanie drabinek na dachu ale chyba nie przez tych fachowców A przy różance nie bedzie kłopotu ze śniegiem ?
Nie chce mącić ale nie wiem czy będziesz zadowolona z tych róż Ja mam Red Fairy i nie zachwycają
jak wrzucisz zdjęcia pedraczkow to Ci powiem czy zjadły Ci perzownik tylko wstaw u mnie linka bo siem wakacjuje i słabo z netem tutaj a potem szukać będę musiała...
Oj moim "fachowcom" to ja podziękuję. Zresztą nie sądzę żeby drabinki za wiele pomogły. Jak śniegu dowali pół metra, to i tak spadnie...nawet z drabinkami.
Nad różanką jest balkon
A czemu nie jesteś zadowolony???
Mi głównie chodzi o to żeby były niskie.