Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Cebulowe » Tulipan - Tulipa » Edycja postu

Tulipan - Tulipa

Joanka 16:39, 18 wrz 2011

PRZEPIĘKNE!!!
Syla 16:46, 18 wrz 2011

Domi napisał(a)
8. Tarda

Normalnie ....cudnie ..... !!!!
Martek 17:07, 18 wrz 2011

justi napisał(a)
Nie mam z bliska. Tu trochę widać. Czosnek się załapał. A w kwadracie łodygi po tulipanach jeszcze.

Nie są brzydkie po prostu są po przejściach I jeszcze super karmnik i miejsce na tulipany wyznaczone naprawdę fajnie Justi
Domi 17:12, 18 wrz 2011

Dzięki Sylwio. Tarda fajnie zrównała się wysokością z floksami. Polecam tę odmianę w te miejsca, gdzie są niziutkie nasadzenia. Liście są drobne i wyrastają wprost z gruntu, więc wyglądają ładnie aż do zaschnięcia: jak trawka o szerokich źdźbłach.
Domi 17:22, 18 wrz 2011

Joanka napisał(a)
PRZEPIĘKNE!!!

Joanko, powiększasz swoją kolekcję tulipanów czy zostajesz przy odmianach z tego roku? Wpadła mi w oko odmiana Ronaldo, ale na zdjęciu wygląda bardzo podobnie do Queen of night. Sama nie wiem...No i chyba skuszę się na jakieś wielokwiatowce. Miał ktoś z Was wielokwiatowca? Trzeba je opierać o podpórki?
Syla 19:41, 18 wrz 2011

Domi napisał(a)
Dzięki Sylwio. Tarda fajnie zrównała się wysokością z floksami. Polecam tę odmianę w te miejsca, gdzie są niziutkie nasadzenia. Liście są drobne i wyrastają wprost z gruntu, więc wyglądają ładnie aż do zaschnięcia: jak trawka o szerokich źdźbłach.

Moje roślinki kosodrzewinka , berberysik no i te tulipany .... pięknie
Pwl 07:50, 19 wrz 2011

Domi, pięknie tulipany i... zdjęcia uwielbiam takie widoczki!
Domi 09:15, 19 wrz 2011

Dziękuję Pawle za miłe słowa.Fotografia jest moją pasją od dawna.Odkąd 3 lata temu stałam się właścicielką ogródka, łączę ją z nowym hobby:grzebaniem w ziemi
Gardenarium 15:57, 02 paź 2011

Dominiko, teraz uzmysłowiłam sobie, że nie masz u nas wątku ogrodowego.?

Przez dłuższy czas zastanawiałam się kto u nas ma ogród z kulami. gdzie ja to widziałam i dziś przy tulipankach zauważyłam, że to Ty

Błagam załóż watek z ogrodem, Twoje zdjęcia z ogrodów świata są cudowne. Dasz się ubłagać?

Obiecałaś:

Domi napisał(a)
Bardzo dziękuję Jury za wyróżnienie, a Wam za miłe słowa. Może wreszcie zmobilizuję się do założenia własnego wątku ogrodowego...

Instagram Ogrodowiska
Domi 08:12, 05 paź 2011

Danusiu, dałabym wiele, żeby mój ogród wyglądał jak te tajskie! Niestety mój ogród nie jest ani trochę cudowny Założę wątek. Tobie się nie odmawia