Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II » Edycja postu

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Gardenarium 23:23, 18 paź 2013

Zwracam honor

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 23:24, 18 paź 2013

ja też czytałem hi hi hi
Magda70 23:26, 18 paź 2013

Ups...umknął...ale ja na "wczasach" jestem...nieczasowa
I mam nadzieje, że uda się mi wpaść już w niedzielę do Mondo Verde więc wrzucę troszkę nowych zdjęć...

Pozdrawiam serdecznie...
Gardenarium 23:28, 18 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)
Danusiu
Mam nadzieję, że wybaczysz, że zaczęłam wątek spotkań 2014 od propozycji szaleństw w gorach
Liczę, że będziesz pelnić rolę gościa honorowego spotkania organizacją zajmą się narciarki i deskarki
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3908-ii-spotkanie-ogrodowiska-na-nartach-deskach-sankach-i-zjezdzie-na-byle-czym-styczen-2014

Marzenko, z całym sercem popieram akcję: Na szczęście Essen jest 28 stycznia
Ja za chiny ludowe nie zjadę na deskach a tylko na czterech literach

Mam plan jechać, może z Wiciem, a Hania? nie wiem jeszcze co zamierza, bo o niczym nie wie

Instagram Ogrodowiska
Konstancja30 23:43, 18 paź 2013

Gardenarium napisał(a)

Marzenko, z całym sercem popieram akcję: Na szczęście Essen jest 28 stycznia
Ja za chiny ludowe nie zjadę na deskach a tylko na czterech literach

Mam plan jechać, może z Wiciem, a Hania? nie wiem jeszcze co zamierza, bo o niczym nie wie

joopi ... Danusiu kofam ... ten sposób celebrowania białego szaleństwa ... tj na czterech literach zdecydowanie mnie bardziej przekonuje ... jeżeli dotrę obiecaj ... jedziemy w pierwszej dwójce

jejku ... żeby Anek nie przeczytał ... ja bardzo bym chciała poczuć wolę na tych deskach ... ale jakoś mnie to mija ...

artykuł czytam trzeci raz ...

zimozielony przeleciałam wiele razy i ciągle zauważam coś innego ...

o bukszpanowym nie wspomnę ... ale może niebawem przejdę obok ulubionej alejki hid... coś tam ...
Rench 00:34, 19 paź 2013

Artykuł poczytany,a jakże tylko mało kto ma takie powierzchnie że może sobie pozwolić na ten luksus i dlatego odzewu mało
Pozdrawiam
Rench 00:36, 19 paź 2013

Szefowo,Konstancjo-Pod te cztery litery jabłuszka damy i gitara
Gardenarium 08:51, 19 paź 2013

Ja siem tylko obawiam wysokości tej góry, z której mamy zjechać. Cztery litery i jabłuszko to na szkolną górkę siem nadaje Na taką profeskę naszych wspaniałych narciarzy, to tacy jak my czyli ja - siem nie nadają I tutaj smutek mnie ogarnia, bo nie lubię sportów zimowych, zdecydowanie lubiłam ostatnio jechać zimą w ciepłe kraje. Stąd moje obawy som.

A w młodzieńczych czasach to ja miałam łódkę i własny kajak na Bugu i czyste jeziora do pływania i w tym byłam akurat dobra Nie żeby nie było, że ja taka noga w sportach jestem.

Aha i całkiem nieźle radziłam sobie na łyżwach, nawet jakieś piruety kręciłam Teraz to ja jestem 20 kilo za stara

Instagram Ogrodowiska
AgnieszkaW 09:01, 19 paź 2013

Przepiękne fotki pięknej dziewczyny. A swoją drogą to laska z Ciebie była, że hej Danusiu, przecież my się nie starzejemy, to inni wokół nas dorośleją
Kasik 09:02, 19 paź 2013

Witaj Danusiu.
Ależ zdjęcia, tak romantycznie i nostalgicznie.
Zawsze mówiłam, że czarnobiałe zdjęcia maja w sobie jakąś tajemnicę.

A co do tych kajaków, to ja również pływałam, nawet w klubie kajakowym. To były piękne czasy.