Piękny ogród na wzór holenderski wyszedł, ale przecież wszystko co przechodzi przez waszą firmę zamienia się w złoto hi hi hi hi
Danusiu zgodzę się z tobą żebyśmy najpierw zaczęli dbać o te ogrody, co mamy, a dopiero zabierali za zmiany w swoich ogrodach dobierali style ogrodu pod siebie i pod otoczenie, które jest wokół nas lub do już istniejących ogrodów.
Przecież ty nam pokazujesz swój przepiękny ogród ale również ogrody z wyjazdów, pokazujesz nam drogę i przekazujesz wiedze zgromadzone przez wiele lat i korzystajmy z tego, a nie żeby były wszystkie ogrody takie same.
Uuczmy się a nie ale z głową Ja też jak trafiłem tu taj też zamierzałem mieć ogród taki jak ty, ale czym więcej byłem na ogrodowisku i czytałem co nam pokazujesz i piszesz artykuły tym jak trzeba to podkreślić i mój ogród zaczął się zmieniać i odszukałem swój styl i to co bym chciał osiągnąć.
Ale to wszystko potrzebowało czasu i dużo pracy nie da się jak to kiedyś myślałem zrobić jednego dnia hi hi hi Danuś poznajesz mnie bo ja nie hi hi hi hi buziam i kofam hi hi hi