Danusiu u Ciebie jak zawsze pięknie, ale jak Ty to robisz, że te zdjęcia zawsze są takie niesamowite? Jak je oglądam to mam wrażenie, że fotografowanie jest Twoją pasją. Pozdrawiam.
Danusia, pamiętasz ten ogród w "Park i Pałąc Loseley" (+gospodarstwo mleczarskie i lody), 2013? I ja dziś czytam w gazecie (EG), że ogród różany mąż podarował żonie na urodziny a tam jest 1000 krzaczków róż. I jest opisany sposób doboru odmian. Czyż to nie jest romantyczne?
Danus piekne te róże a jakie zdjecia...
Mam prosbe jeszcze do ciebie doradziłabyś z rabata frontową na której rosną serby??Nie wiem do końca czy pasują w tym miejscu, chciałabym poznac zdanie szefowej
Z góry bardzo dziękuję
pozdrawiam
Ale się uśmiałam z tego fotkowania goździków dobre
a ten mąż co darował ogród różany to musiał nieźle narozrabiać że w romantyzm poszedł
Danusiu czy ta róża w paseczki jest małym czy dużym krzaczkiem i czy kwitnie obficie czy też rzadziej - ja mam teraz fazę na delikatne róże nie takie całe wielkie kiście coś mniejszego, skromniejszego,bo tej to już paski wystarczą
Danusiu mam pytanie: Czy takie oczko - źródełko, czy jak tam zwał można zrobić jakoś taniej, sposobem gospodarczym? Kocham wodę w ogrodzie, a ciągle mam z nią pod górkę: za pierwszym razem sadzawka za blisko tarasu i zbyt głęboko - topiła się w niej córcia (miała 4 lata), potem druga - wysłana folią, dzieci grabiami (sąsiadów dzieci) łowiły piłkę, woda zeszła. Za trzecim razem wymurowałam z cegły, wyłożyłam folią, kaskada, kamienie na zewnątrz, podwyższone - w murek przy źródełku wjechał samochód, woda zeszła i koniec. Może by wykorzystać plastikowe korytka, takie do murowania i obłozyć je cegłami? Podpowiesz Danusiu, jak sobie mam z tym poradzić?