Wszystko piękne, zadbane - to już u Ciebie Danusiu norma , ale te zdjęcia są cudowne.
Chyba przez te burgund kolory Wspaniałe. I te roślinki takie czyste, błyszczące.
Chciałabym tak. U mnie póki co ulicy brak i pełno kurzu tylko. Samochody się rozpędzają, pomimo ograniczenia prędkości i tumany pyłu pozostawiają
Danusiu, zapraszam na mój wątek, zobaczysz jak starałam się wykonać Twój projekt - bez niego byłabym zgubiona, z nim było super ale i tak czeka mnie jeszcze duuużo pracy.... Rośliny posadzone rok temu zaczynają rosnąć w górę, choć wciąż jeszcze trzeba wyobraźni...
Mam nadzieję że kiedyś do mnie zajrzysz osobiście i napijesz się kawy wśród moich roślin. Kawę, w przeciwieństwie do ogrodu, mam naprawdę genialną
Danusiu gratuluje wam obydwojgu artykułów w Magnoli staw kąpielowy pierwsza klasa bardzo mi sie podoba naturalność złapana w ogrodzie inny niż moda Ogrodowiskowa
Staram się, bo mam też inne ogrody do pokazania, niedługo będzie ogród bez trawnika/... Moda ogrodowiskowa przeminie z czasem, ale przyznasz że dzięki temu ogarnąłeś ogród na lepsze.
o to ciekawy jestem tego projektu Fakt jestem bardzo wdzięczny ogrodowisku za to do czego doszedłem w swoim ogrodzie bo bym dalej żył w nieświadomości ze mój ogrod był piekny hi hi hi i dzieki temu doszedłem jakiego stylu i ogrododu chce Po za tym tyle pięknych ogrodów i osób poznałem, wiedzę którą od nich otrzymałem i nigdzie bym jej nie dostał
Ooo… ogród tez trawnika, Danusia jak zwykle na topie. Najmodniejsze z modnych trendy.
Ziarno ciekawości już Danusiu zasiałaś, będę wypatrywać kolejnego „wielkiego dzieła”