Justynna
15:11, 27 lut 2012
Witam Wszystkich wiosennie i radośnie. Ogród Szefowej jest obłędny, a wysublimowany szpalrek z miłorzębów to czysty szczyt perfekcji , który jest powodem mojej bezsennosci .Mam ogromny problem z wyborem rośln i zaprojektowaniem bardzo trudnego i na chwilę obecną mocno nieciekawego ogródka, na którym stoją dwa blaszane budynki magazynowe.
Chciałabym je troszkę zamaskować zasłaniajac fajnymi roślinami
Preferuję Cisy odmiana Wojtek, ponieważ rośnią bardzo płasko a wysoko i może dobrze by zakrywały blaszaki .Druga koncepcja to róze Chopin, dalej może jakieś ostrokrzewy, a może jakieś inne rośliny doradzicie ? Zupełnie nie znam odmian traw ozdobnych ,a zastanawiałam się nad ich posadzeniem
Miłorzęby cudne ,ale duża powierzchnia ścian budynków powoduje moje niezdecydowanie .Gorąco proszę o Wasze rady i sugestie
Załączam zdjęcia niewiekiej działki z którą zamierzam walczyć i nie polec
!!!
Jest to dla mnie duże wezwanie proszę o wsparcie.
Chciałabym je troszkę zamaskować zasłaniajac fajnymi roślinami
Preferuję Cisy odmiana Wojtek, ponieważ rośnią bardzo płasko a wysoko i może dobrze by zakrywały blaszaki .Druga koncepcja to róze Chopin, dalej może jakieś ostrokrzewy, a może jakieś inne rośliny doradzicie ? Zupełnie nie znam odmian traw ozdobnych ,a zastanawiałam się nad ich posadzeniem
Miłorzęby cudne ,ale duża powierzchnia ścian budynków powoduje moje niezdecydowanie .Gorąco proszę o Wasze rady i sugestie
Załączam zdjęcia niewiekiej działki z którą zamierzam walczyć i nie polec

Jest to dla mnie duże wezwanie proszę o wsparcie.