Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje ukochane miejsce na ziemi

Moje ukochane miejsce na ziemi

barbara_kraj... 23:09, 11 cze 2013

Całe kulkowanie przede mną! Lubię to robić, ale na raty muszę, bo kręgosłup odmawia mi posłuszeństwa
agata19762 23:14, 11 cze 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Całe kulkowanie przede mną! Lubię to robić, ale na raty muszę, bo kręgosłup odmawia mi posłuszeństwa

Basiu ja też to lubię ......
nie ukrywam na początku baaaardzo się bałam

a teraz sprawia mi to frajdę !!!!
Gosiniak 00:03, 12 cze 2013

Kulkowanie, kulkowanie, uwielbiam to, choć Basia ma rację, kręgosłup wymięka przy tym, przerwy wskazane. Agatko mnie również zauroczyłaś pełnymi surfiniami, koło mnie nigdzie takich cudów nie widziałam, oprzeć się im nie można, cudności do kwadratu.
Ogród się zmienia, fajne przypomnienie jak było, sporo się napracowałaś i są niesamowite efekty
Anita1978 07:21, 12 cze 2013

Obejrzałem, napodziwiałam... Widzę, że faktycznie kochasz rośliny, masz ich tyle gatunków! I róże cudne, i piwonie,i gożdziki. Co do nasadzeñ, to widzę, że robisz tak jak ja ro czy dwa lata temu - sadzisz gęsto dla efektu zapełnienia, a za rok czy dwa będziesz przesadzać tak jak ja bo będzie za gęsto . . Ale w końcu ogród to taka układanka jak puzzle, można przestawiać i przestawiać aż kompozycja będzie cudna!
U nas też dzisiaj pierwszy od wielu dni dzień bez deszczu, oby słońce zostało! Pozdrawiam i będę zaglądać
kaprys 08:58, 12 cze 2013

Poranna kawę wypiłam spacerując po Twoim ogrodzie. Cudowna przestrzeń i te stare drzewa, łany zawilcy zauroczyły mnie. Ale masz cudny zapał do pracy. Pozdrawiam
agata19762 11:55, 12 cze 2013

Gosiniak napisał(a)
Kulkowanie, kulkowanie, uwielbiam to, choć Basia ma rację, kręgosłup wymięka przy tym, przerwy wskazane. Agatko mnie również zauroczyłaś pełnymi surfiniami, koło mnie nigdzie takich cudów nie widziałam, oprzeć się im nie można, cudności do kwadratu.
Ogród się zmienia, fajne przypomnienie jak było, sporo się napracowałaś i są niesamowite efekty

Gosiu jeszcze mnóstwo pracy przede mną.....
najgorsze jest to, że nie umiem sobie uświadomić jakie przerwy robić między roślinami....

pozdrawiam P
agata19762 11:59, 12 cze 2013

Anita1978 napisał(a)
Obejrzałem, napodziwiałam... Widzę, że faktycznie kochasz rośliny, masz ich tyle gatunków! I róże cudne, i piwonie,i gożdziki. Co do nasadzeñ, to widzę, że robisz tak jak ja ro czy dwa lata temu - sadzisz gęsto dla efektu zapełnienia, a za rok czy dwa będziesz przesadzać tak jak ja bo będzie za gęsto . . Ale w końcu ogród to taka układanka jak puzzle, można przestawiać i przestawiać aż kompozycja będzie cudna!
U nas też dzisiaj pierwszy od wielu dni dzień bez deszczu, oby słońce zostało! Pozdrawiam i będę zaglądać

Witaj Anitko

wczoraj dotarłam do Ciebie po dłuuuuuuuuuugiej przerwie...

u mnie padało całe popołudnie i noc ....
jest baaaaaaardzo mokro

słoneczka też nie ma, ale chociaż nie pada

agata19762 12:00, 12 cze 2013

kaprys napisał(a)
Poranna kawę wypiłam spacerując po Twoim ogrodzie. Cudowna przestrzeń i te stare drzewa, łany zawilcy zauroczyły mnie. Ale masz cudny zapał do pracy. Pozdrawiam

witam serdecznie

miło mi, że zajrzałaś do mnie
agata19762 12:13, 12 cze 2013

mimo braku słonecznej pogody moje różyczki szaleją ......
zapraszam do obejrzenia .......

agata19762 12:15, 12 cze 2013