Matko, ile 'chorób' wśród nas panuje: rododendronowa, bukszpanowa, hortensjowa, werbenowa a teraz różana coraz większe kręgi zatacza Aga, niedługo katalog róż będziesz mogła założyć, bo zaczątki spore już masz
Super spotkanie mieliście ale po zdjęciach Zbyszka i komentarzu to się ciesze że u mnie nie było takiego sprawozdawcy jak on bo zdjecia nawet nie makro ujawniły by mase chwastów.Pozdrówka.
Kwitnienia szał ciał Piękności pokazujesz
Spotkania fajne,jak zawsze są Dobrze że Zbysiu miał aparat Aneczka na koturnach,no no Róże śliczne, ta jasno rożowa to New Dawn ?
Jakie to Ogrodowisko jest świetne!!! A jeszcze lepsi są ogrodomaniacy, których jest bardzo miło poznać w realu!!! Dziękuję za gościnę i za to spotkanie i za dary... Z takimi osobami to i na koniec świata by nie było nudno jechać Super było poznać Anię i Zbyszka z Krysią Agata nie stresuj się tak następnym razem bo było świetnie a Twoje rabatki wypieszczone i wygłaskane są
No to pojechałaś po oczach różami Renia - ty spostrzegawcze oko.... koturnów i szpilek u mnie pół szafy Tylko nijak mi w nich iść do ogrodu.. wiec sobie leżą..
Ale te choroby są fajne