Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje ukochane miejsce na ziemi

Moje ukochane miejsce na ziemi

12:13, 09 wrz 2014
Agatko podziwiam Dom pięknie się prezentuje..kamień,bonie,sztukateria wokół okien.Nie przeładowane,gustownie zrobione.Brawo
Rabaty już uporządkowane.No i patrz..strach ma wielkie oczy a łapki wszystko zrobią Wiosną jak wszystko ruszy to absolutnie nie będzie śladu,że cokolwiek ucierpiało podczas remontów..
Tuj nie wycinaj,one bardzo fajnie prezentują się na tle domu.A jaką śliczną masz ławkę
Paczkę dziś wysłałam,jutro już będzie u Ciebie.
Miłego dnia
inag 14:43, 09 wrz 2014

Ja też bym tych tujek nie wycinała. Szkoda. Na Twoim miejscu zrobiłabym z nich idealne stożki. Takie bardzo wysmukłe. Nawet jak od razu po cięciu będą widoczne suche gałązki to wiosną powoli powinny się zazielenić. U moich rodziców było to samo. Jeden z ogrodników powiedział mojemu tacie, że z nich nic już nie będzie a one na przekór zrobiły się gęste, że aż miło popatrzeć. Tyle, że on nie ma smaragdów a inne, ale nie wiem czy to ma aż takie znaczenie... wyciąć zawsze zdążysz.
Pszczelarnia 16:43, 09 wrz 2014

Agato, tuj bym na razie nie wycinała. Będzie strasznie łyso. One mi się podobają tam. Ale będzie potrzebne jakieś drzewo koło domu, żeby ładnie podkreśliło bryłę i kolor domu, dodało jej tajemniczości. Rozłożyste, silne odpowiednie do Twojego areału wokół.
agata19762 21:38, 09 wrz 2014

olaw napisał(a)
Jechałam w niedzielę koło Ciebie i lukałam na domek... bardzo ładnie wygląda, kolor elewacji wyszedł super, mnie się też taki marzy

Kanciki - klasa światowa

OLA...
nawet nic nie mów ...strzelam focha !!!
nie wdepnąć na kawkę toż to nie może być !!!
agata19762 21:41, 09 wrz 2014

Aniulka napisał(a)
Agatko podziwiam Dom pięknie się prezentuje..kamień,bonie,sztukateria wokół okien.Nie przeładowane,gustownie zrobione.Brawo
Rabaty już uporządkowane.No i patrz..strach ma wielkie oczy a łapki wszystko zrobią Wiosną jak wszystko ruszy to absolutnie nie będzie śladu,że cokolwiek ucierpiało podczas remontów..
Tuj nie wycinaj,one bardzo fajnie prezentują się na tle domu.A jaką śliczną masz ławkę
Paczkę dziś wysłałam,jutro już będzie u Ciebie.
Miłego dnia

Ania szczerze bardzo sie bałam ...jaki będzie efekt końcowy,
w sumie sama wszystko wybierałam
i co najważniejsze jestem baaardzo zadowolona

ławeczkę kupiłam na allegro i sama malowałam na biało

z niecierpliwością czekam na przesyłkę
agata19762 21:43, 09 wrz 2014

inag napisał(a)
Ja też bym tych tujek nie wycinała. Szkoda. Na Twoim miejscu zrobiłabym z nich idealne stożki. Takie bardzo wysmukłe. Nawet jak od razu po cięciu będą widoczne suche gałązki to wiosną powoli powinny się zazielenić. U moich rodziców było to samo. Jeden z ogrodników powiedział mojemu tacie, że z nich nic już nie będzie a one na przekór zrobiły się gęste, że aż miło popatrzeć. Tyle, że on nie ma smaragdów a inne, ale nie wiem czy to ma aż takie znaczenie... wyciąć zawsze zdążysz.

Ilonko też uważam, że szkoda wycinać...
na początek skrócę je do wysokości balkonu
agata19762 21:45, 09 wrz 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Agato, tuj bym na razie nie wycinała. Będzie strasznie łyso. One mi się podobają tam. Ale będzie potrzebne jakieś drzewo koło domu, żeby ładnie podkreśliło bryłę i kolor domu, dodało jej tajemniczości. Rozłożyste, silne odpowiednie do Twojego areału wokół.

Ewa tuje zostaną już postanowiłam

a z tym drzewem to dałaś mi niezłą zagadkę
tylko co wybrać ??? oto jest pytanie......
agata19762 21:52, 09 wrz 2014

w ostatnią niedzielę wakacji zabraliśmy dzieci w Bieszczady,
na kolejke wąskotorową

jadąc mieliśmy takie widoki ...radość była ogromna

agata19762 21:57, 09 wrz 2014

agata19762 21:57, 09 wrz 2014

spodobał m się taki dach