Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi po zimie

Ogródek Hanusi po zimie

hanka_andrus 09:12, 11 lis 2012

Robercie,miło,że mimo nawału prac jeszcze do mnie trafiłeś,A berberys...pięknie zaowocował w tym roku.U mnie na osiedlowych krzewach też mnóstwo owoców.
Pozdrawia,dziękuję i czekam na wieści zza oceanu.....Pół roku.......można się zadomowić......Powodzenia!
eliza3 09:32, 11 lis 2012

Witam niedzielnie i słonecznie. Pogoda u nas bajeczna jak na listopad, więc na spacerek koniecznie trzeba iść, szyszek na wianek nazbierać i powdychać zapach lasu.
Udanej niedzieli życzę
hanka_andrus 09:39, 11 lis 2012

Zazdroszczę pogody,Elizo! U nas, niestety mgliście i dżdżyście.
Ale ma się przejaśnić,czekam więc .....z nadzieją na słoneczko.Pozdrawiam.
Idź,idź do lasu,może jakiegoś grzybka znajdziesz......

.....moje działkowe słoneczka zostawiam dla zaglądających...

Bogdzia 20:03, 11 lis 2012

To ja też z pozdrówkami wpadam.Mam nadzieję ze to słoneczko w końcu się u Ciebie pojawiło.
hanka_andrus 21:56, 11 lis 2012

Bożenko, Nieśmiało wyjrzało zza chmurki,porozglądało się i znowu do łóżeczka pod watowaną kołderkę.
Nie nacieszyłam się.....Ale za to ..... tu posiedziałam, połasuchowałam, poczytałam kto storczyki hoduje,a kto je,,morduje"...i dzień zleciał.Już nawet po psim spacerze jestem.....
Miło,że zajrzałaś!
pilchova_anna 21:24, 12 lis 2012

Napisałam , pozdrawiam miło cała rodzinke .Jan pod moim kierownictwem wybudował takiego coś . Posadziłam szałwie i maryjónek , na wiosne jeszcze coś tam zasadze . Rybnik zazimowany , przez dzień +15° , aby tak było do świat , Jan sobie złamał noge , na rowerze , miał wypadek na drodze . Bedzie ciežko z nim wytrzymać w domu , przy takiej pogodzie . Lubi przesiadywać w lesie lub na rybniku , a tu tylko jedna noga zdrowa . Do świat ma zapewniona kanape i kominek . Haniu , žycze zdrówko , spacerki w słoneczku , pa .. trzymaj sie . Hanuś z czech .
mira 21:35, 12 lis 2012

hanka_andrus napisał(a)
Miruś,o artyzm u mnie coraz trudniej,bo co wymyślę ujęcie ,to spierniczę ostrością.Z moim wzrokiem, i chwiejną postawą,to już tylko ze statywem powinnam fotki robić,ale za statyw na razie laseczka służy, bo jak tu nosić dodatkowe kilogramy....ja nie Roberto...Bedę próbować.....ale marnie to widzę......

Hania Ty mnie źle zrozumiałaś
spierniczone ujęcia ostrością to jest sztuka - nowoczesna do tego chwiejna postawa i nie ten wzrok - to jest dopiero sztuka - już ja wiem że jak zechcesz ot ! - to potrafisz walnąć ujęcie

pozdrawiam serdecznie
hanka_andrus 21:43, 12 lis 2012

Mireczko,ty jednak zbyt we mnie wierzysz.....No ale niech Ci będzie....od kłótni daleka jestem.Zobaczymy,co będziemy robić tej zimy.....
Pozdrawiam serdecznie.
hanka_andrus 21:50, 12 lis 2012

pilchova_anna napisał(a)
Napisałam , pozdrawiam miło cała rodzinke .Jan pod moim kierownictwem wybudował takiego coś . Posadziłam szałwie i maryjónek , na wiosne jeszcze coś tam zasadze . Rybnik zazimowany , przez dzień +15° , aby tak było do świat , Jan sobie złamał noge , na rowerze , miał wypadek na drodze . Bedzie ciežko z nim wytrzymać w domu , przy takiej pogodzie . Lubi przesiadywać w lesie lub na rybniku , a tu tylko jedna noga zdrowa . Do świat ma zapewniona kanape i kominek . Haniu , žycze zdrówko , spacerki w słoneczku , pa .. trzymaj sie . Hanuś z czech .

Hanuś,wysłałam Tobie odpowiedź w wiadomościach.
Przykra sytuacja z tą nogą.Trzymamy kciuki za szybkie wyzdrowienie Jana..I zdjęcie mojego lasu dla niego.....

Syla 21:52, 12 lis 2012

Kwiatuszek dla Ciebie Haniu z okazji kolejnej setuni