dajana
15:23, 11 sty 2013

Witaj Haneczko ale wczoraj dałaś czadu
a ja dopiero dzisiaj poczytałam. Z jednej strony dobrze bo dozuję twój humor i rozkładam na gorsze chwile. Haniu ten domeczek w sniegu to twój? Czy wiesz że kiedyś marzył mi sie taki domek pustelnia z dala od ludzi wśród zwierząt i ja jego mieszkanka żyjąca wśród przyrody? Znałam takiego pana który tak mieszkał,dożył prawie 100 lat ,wiewiórki wchodziły mu do domku a sarenki głaskał jak pieski Nawet lisy go odwiedzały O ptakach nie wspomnę Trudno w to uwierzyć ale jest wielu ludzi którzy wybrali życie wśród natury .U mnie znowu sypie snieg a ja latam tylko i odśnieżam karmiki Dzisiaj mam chyba cały las ,,bo już dwa kg słonecznika zjadły Bażant jest codziennie to taki dodatek który mi doszedł do jadła .jaki on śliczny kolorowy jak wiosna .Krzysia fajeczki to ja chętnie bym powąchała Zapach amfory tak miło mi się kojarzy i ognisko również,, mam własną fajkę i tytoń Kiedy jestem sama robię sobie czasami takie przyjemności ha,ha Nie odbiło mi Haniu
ja to po prostu uwielbiam .Ugotuj coś dobrego proszę bo kocham twoją kuchnię a taka głodna jestem az mi słabo Zapominam o jedzeniu,, dopiero kiedy na nogach się nie mogę utrzymać zaskakuję że przecież nic jeszcze nie jadłam .Święta nie pomogły nie przytyłam ani grama Kiedy jednak widzę jedzenie u kogoś innego zaraz nabieram na to ochoty Jak dziecko kurcze jak dziecko hanusiu pięknego weekendu zyczę i moc uscisków posyłam .Pa!