Megan
17:16, 10 maj 2012
Witajcie drodzy ogrodnicy.
Jeśli pozwolicie na początku pogratuluje Pani Danusi i pięknego ogrodu i pomysłu na cudowną stronę. Od kilku dni cały wolny czas spędzam czytając i oglądając Ogrodowisko. Bardzo żałuje, że wcześniej nie znalazłam tej strony pewnie wiedziałabym jaki chce mieć ogród a tak to wszystko bez ładu i składu wyszło. Zainspirowana Waszymi pięknymi ogrodami postanowiłam się zwrócić o pomoc czy możecie mi doradzić co mogę zmienić na tej rabacie przy tarasie ?
Docelowo zamierzam doprowadzić cały ogród do porządku ale to z czasem

pozdrawiam serdecznie
Magda
Jeśli pozwolicie na początku pogratuluje Pani Danusi i pięknego ogrodu i pomysłu na cudowną stronę. Od kilku dni cały wolny czas spędzam czytając i oglądając Ogrodowisko. Bardzo żałuje, że wcześniej nie znalazłam tej strony pewnie wiedziałabym jaki chce mieć ogród a tak to wszystko bez ładu i składu wyszło. Zainspirowana Waszymi pięknymi ogrodami postanowiłam się zwrócić o pomoc czy możecie mi doradzić co mogę zmienić na tej rabacie przy tarasie ?
Docelowo zamierzam doprowadzić cały ogród do porządku ale to z czasem

pozdrawiam serdecznie
Magda

który po obejrzeniu Waszych wspaniałych zdjęć postanowiłam ogarnąć. Na pierwszy ogień część przy tarasie. Na pytanie czego oczekuje po ogrodzie powiem, żeby był taki piękny jak Pani Danusi
 który po obejrzeniu Waszych wspaniałych zdjęć postanowiłam ogarnąć. Na pierwszy ogień część przy tarasie. Na pytanie czego oczekuje po ogrodzie powiem, żeby był taki piękny jak Pani Danusi  Mi od razu nasuwa się pytanie, czy nie chcecie się osłonić od sąsiadów za ogrodzeniem, skoro to miejsce przy tarasie ? Ja bym już tam widziała jakis ekran
 Mi od razu nasuwa się pytanie, czy nie chcecie się osłonić od sąsiadów za ogrodzeniem, skoro to miejsce przy tarasie ? Ja bym już tam widziała jakis ekran