ewa004
09:43, 06 maj 2013
Uffff już jestem ,zmęczona, spuchnięty ryjek uroki klimatyzowanych pomieszczeń,ale zabawa się udała sponsorzy dopisali także mam nadzieję wszyscy są zadowoleni.
Kasiek kujawiaczka potańcowałam tak intesywnie że moje kolano przypomniało mi że nie dawno było w gipsie ,ale co tam buty pod stół i heja
Marzenko u Pana Bucka odpuszczenie po znajomości ci załatwiłam ,możesz być spokojna
Bociusiu mam problem z wgrywaniem zdjęć ,nie wiem dlaczego porę dni nie mogłam nic wkleić potem jak już miałam pisać do ronina o pomoc to się naprawiło ,ale teraz znowu to samo

Aga buziam i pozdrawiam
Beatko no imprezka była fajna ,ale mecząca ,ale już po wszystkim
Mam nadzieję że dzięki Wam nie będę musiała już monologów prowadzić na swoim wątku ,cieszę się jak ktoś tu zagląda
a dzewko ..... no..no...no... robi wrażenie
..dzięki
[b]bold text[/b
No to spróbuję coś wkleić i ........... nie da rady
co ja mam zrobić !!!!!!!!!!!
Kasiek kujawiaczka potańcowałam tak intesywnie że moje kolano przypomniało mi że nie dawno było w gipsie ,ale co tam buty pod stół i heja

Marzenko u Pana Bucka odpuszczenie po znajomości ci załatwiłam ,możesz być spokojna

Bociusiu mam problem z wgrywaniem zdjęć ,nie wiem dlaczego porę dni nie mogłam nic wkleić potem jak już miałam pisać do ronina o pomoc to się naprawiło ,ale teraz znowu to samo

Aga buziam i pozdrawiam
Beatko no imprezka była fajna ,ale mecząca ,ale już po wszystkim

Mam nadzieję że dzięki Wam nie będę musiała już monologów prowadzić na swoim wątku ,cieszę się jak ktoś tu zagląda

a dzewko ..... no..no...no... robi wrażenie

No to spróbuję coś wkleić i ........... nie da rady