Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

ewa004 09:43, 06 maj 2013

Uffff już jestem ,zmęczona, spuchnięty ryjek uroki klimatyzowanych pomieszczeń,ale zabawa się udała sponsorzy dopisali także mam nadzieję wszyscy są zadowoleni.

Kasiek kujawiaczka potańcowałam tak intesywnie że moje kolano przypomniało mi że nie dawno było w gipsie ,ale co tam buty pod stół i heja

Marzenko u Pana Bucka odpuszczenie po znajomości ci załatwiłam ,możesz być spokojna

Bociusiu mam problem z wgrywaniem zdjęć ,nie wiem dlaczego porę dni nie mogłam nic wkleić potem jak już miałam pisać do ronina o pomoc to się naprawiło ,ale teraz znowu to samo

Aga buziam i pozdrawiam

Beatko no imprezka była fajna ,ale mecząca ,ale już po wszystkim
Mam nadzieję że dzięki Wam nie będę musiała już monologów prowadzić na swoim wątku ,cieszę się jak ktoś tu zagląda
a dzewko ..... no..no...no... robi wrażenie ..dzięki [b]bold text[/b

No to spróbuję coś wkleić i ........... nie da rady co ja mam zrobić !!!!!!!!!!!
ewa004 20:15, 06 maj 2013

No chyba sobie poradziłam ,zainstalowałam nową przeglądarkę i chyba pójdzie zaraz próba .....

Jes jes jes

przedstawiam wam moje chore buksiki
ale puszczają listki ,więc może nic im nie jest ,może piesek je zaznaczył

a teraz ładniejsze widoczki

Magda70 20:16, 06 maj 2013

ewa004 napisał(a)
Jużżż jezdem

Dopiero wróciłam i poleciałam zrobić fotki żeby pokazać wam że wysypałam rabatkę korą i że moje buksiki chorują ,ale fotek nie zrobiłam bo ......... baterie siadły
Kasiu wstawiłam sie za wami wszystkimi u Pana Bucka całym sercem lepiłam pierożki ruskie i z mięskiem łącznie 2000 tys i myślałam sobie ten za Kasie ten za Marzenkę ,za Anie ,Renie Irenkę, Beatkę ,Sylwie ,Basie nasza Danusię i każdy kolejny za kogoś z was
miałam czas żeby nikogo nie pominąć bo parę godzin lepiłam

I mam nadzieję, że nikogo nie pominęłaś?? A zwłaszcza mnie??
Ps zjadłabym pierożka
Magda70 20:23, 06 maj 2013

No w końcu...fotki
I to jakie...biel i zieleń...luubie to
I z korą po całości poleciałas i wygląd ma fajowy...
I te hortensje wychylające się zza bratków
nieszka 20:53, 06 maj 2013

Francja elegancje to połączenie zielonego i białego
Ale psiak chyba i tuje Ci znaczy trochę co?
ewa004 20:56, 06 maj 2013

A takie kolory zagościły w moich skrzynkach ,ale coś mi nie pasuje
miało być biało -rózowo -niebiesko ,miało być bosko a nie jest

W tej dużej donicy jest 10 sadzonek , są 3 stojace pelargonie z tyłu cztery zwisające białe na przemian z trzema tymi niebieskimi (nie pamietam jak one sie zwią ),może jak to się rozrośnie to będzie lepiej....

Jeszcze raz ,bo niechcący wykasowałam tą fotkę
Po całości wysypałam korę i wyglad zaraz sie zmienił

Przy okazji zerknijcie jak mi usycha cis juz go raz opryskałam jak tylko zauważyłam że igiełki brązowieją ,ale nic to chyba nie dała

nieszka 21:01, 06 maj 2013

W skrzynkach masz moje kolory. Ale to przecież dopiero małe roślinki, daj im się rozrosnąć troszkę a będzie gites.
ewa004 21:01, 06 maj 2013

Aga pewnie i obsikał , ale jak go oduczyć włażenia na ta rabatę
POWBIJAM PALIKI WDŁUŻ ŻYWOPŁOCIKA Z BUKSZPANU MOŻE TO COŚ POMOŻE CHOCIAŻ ŁADNIE TO TO NIE BĘDZIE WYGLĄDAŁO
Na noc ustawiam krzesła żeby mu wejście zastawić i nie wlazł ,za to kot włazi i kopie w korze
Utrapienie z tymi sierściuchami
nieszka 21:07, 06 maj 2013

Może i to brązowienie cisa to też jego działalność...
Musisz koniecznie mu odgrodzić wejście jak obsikuje bo wszystkie roślinki Ci poniszczy
Ja mam suczkę ale odwiedzają mnie dzień w dzień psy teściowej i też sikają...Dziury w siatce robią i przyłażą...
gierczusia 21:12, 06 maj 2013

irena_milek napisał(a)
Udanej imprezki w szczytnym celu i gratki na 200!
ciekawe, kto zżarł fotki/

Pewnie ja , bom głodna