Sylwus super ale te brzozy to się raczej nie zmieszczą tam przy końcu to rabata jest węższa bo są posadzone tuje, więc tam szerokość jest 1 metr i tak zostanie ..chyba ze ....wywalę tuje ale szkoda troszkę
Czy 1,5 metrowa rabata nie będzie za wąska na brzozy ? Nie wiem ile potrzeba minimum miejsca
Myślałam o Zetkowej rabacie bez brzózek
wywaliłam bom nie czytała ze zrozumieniem i mnie ten pytajnik rozproszył pomyślałam , że z nich rezygnujesz i przesunęłam je pod brzózki ...... a teraz czytam uważniej i się brzózki nie zmieszczą ...
no to ja na to .....
do pkt. 4 pozostaje bez zmian .... potem
5. kuleczki z żurawką i powtórzyłabym gracillimuska na tyły o ile tam jest miejsce
6. różanka z lawendą i werbenką i (tu bym ciapnęła drzewko wiśnię Umbraculiferkę ) lub
7. rabatka Zetkowa - rozplenice i rozchodniki (tu bym ciapnęła brzózkę)
Oceń czy teraz tak się zmieści ..... jeśli nie to twój pomysł jest super .... ja tylko pododawałam o ile znajdzie się miejsce ....
Ale ja nigdzie u nas w szkółkach brzozy na oczy nie widziałam skąd ja ja bym wytrzasnęła
A w punkcie 5 gracimulus z tyłu za kulkami ?
Mam jeszcze 2 duze Anabelki może by je gdzieś tu ciapnąć
no to daj sobie z nią spokój tym bardziej , że po drodze rabaty rośnie już jakieś drzewko .... tą Umbraculiferkę również zignoruj ..... tak czy owak ładnie sobie to wymyśliłaś