Ewa u ciebie to nawet bardzo świątecznie, piekny wianek, ja najbardziej lubię proste wianki bez dużej ilości ozdób, u ciebie w sam raz a jeże sama robiłaś?
Odwzajemniam wizytę, zobaczyłam twoje zmagania z ogródkiem.....ale fajne dekoracje skrzyniowe masz już koło domu i dekoracje parapetów....na zewnątrz też.....i cudowne latarenki.............a teraz już świąteczny nastrój u Ciebie panuje...............cudnie, do usłyszenia
Urszula bardzo się cieszę że mnie odwiedziłaś ,ja Twój watek śledzę od dawna tylko jakos tak cichutko
Ale 100 watek....o nie tego nie mogłam sobie darować
Ewo gratulacje, zmiany obejrzałam i widzę, że tworzy się następny ogrodowiskowy ogródek- trzmielinki, bukszpaniki, bardzo fajne ci wyszły te rabatki. Jeszcze tylko troszkę czasu potrzeba, żeby się wszystko rozrosło i będzie ślicznie. I domek do świąt już gotowy, a na wianek nie narzekaj- od razu widać, że tu ogrodowiczka mieszka, pozdrawiam
Gosiu witam cie cieplutko ,bardzo miło mi cie gościć
Gosiu mój ogród jeszcze nie jest ogrodowiskowy ,ale wierzę że będzie, strasznie dużo jeszcze pracy ,ale kiedyś przy waszej pomocy będzie pięknie .
Pozdrawiam i zapraszam