Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

Zielona 21:56, 01 sie 2014

Ewka... no i gdzie tu sprawiedliwosć? Kto pracował przy rabatce? No kto..? Komu należy się odpowczynek na leżaczku?... I zatem...: gdzie jest fotka, jak wylegujesz się na nowym meblu??? Przegoń Młodzież i zalegaj. Niech Córki obfocą Mamusię w tym cudnym otoczeniu

PS Znowu wróciłam na pierwszą stronę wątku... Możesz być z siebie dumna, bo miejsce nie do poznania.
ewa004 21:57, 01 sie 2014

Chętnie bym sie do nich dołączyła ,ale nawet telefony milkną jak jestem na horyzoncie
Wiesz ...miłość i te sprawy
agatanowa 22:01, 01 sie 2014

Ewa, jak masz wątpliwości, czy dobrze wyszło, to faktycznie daj na pierwszą stronę i będziesz wiedziała

wyszło wspaniale, nasrane nie jest, bo kolrystycznie nie pstrokacizna (i wśród roślin, i wśród kolorów drewna), materiałowo spójnie (drewno), jest OK
ewa004 22:02, 01 sie 2014

Zielona napisał(a)
Ewka... no i gdzie tu sprawiedliwosć? Kto pracował przy rabatce? No kto..? Komu należy się odpowczynek na leżaczku?... I zatem...: gdzie jest fotka, jak wylegujesz się na nowym meblu??? Przegoń Młodzież i zalegaj. Niech Córki obfocą Mamusię w tym cudnym otoczeniu

PS Znowu wróciłam na pierwszą stronę wątku... Możesz być z siebie dumna, bo miejsce nie do poznania.

Chciały mnie dzisiaj obfocić jak na chwilke klapnęłam ..ale wiesz nieogar taki ze mnie, bo ogórki robiłam całe popołudnie ...i schudnąc bym musiała

Madziu na moje możliwości finansowe i to że nie mam wsparcia u Emusia to powiem Ci ze jestem dumna ,a będe jeszcze dumniejsza bo to dopiero pierwsza rabata
Zielona 22:20, 01 sie 2014

Ewa... no wiesz... przecież my tu wszystkie z czarnym manicurem i rozczapierzonym włosem biegamy. Ale... masz alibi: to jest forum ogrodnicze, a ogród piękny pokazujesz. Nieistotne, jakimi dysponujesz finansami. Ważne, jak je lokujesz!
ewa004 22:27, 01 sie 2014

agatanowa napisał(a)
Ewa, jak masz wątpliwości, czy dobrze wyszło, to faktycznie daj na pierwszą stronę i będziesz wiedziała

wyszło wspaniale, nasrane nie jest, bo kolrystycznie nie pstrokacizna (i wśród roślin, i wśród kolorów drewna), materiałowo spójnie (drewno), jest OK

Lejesz miód na moje serce
Ale całosć juz tak pięknie nie wyglada duzo roboty przed nami a kasiurki brak

ewa004 22:29, 01 sie 2014

Zielona napisał(a)
Ewa... no wiesz... przecież my tu wszystkie z czarnym manicurem i rozczapierzonym włosem biegamy. Ale... masz alibi: to jest forum ogrodnicze, a ogród piękny pokazujesz. Nieistotne, jakimi dysponujesz finansami. Ważne, jak je lokujesz!

Ale wiesz tak na forum to trza się w miarę przyzwoicie pokazać ...chociaż raz
Ty się elegancko przedstawiłaś z Danusia u boku
agatanowa 22:33, 01 sie 2014

Zielona napisał(a)
Ewa... ogród piękny pokazujesz. Nieistotne, jakimi dysponujesz finansami. Ważne, jak je lokujesz!

trafione w 10-kę! zgadzam się całościowo
ewa004 22:35, 01 sie 2014

KOCHANE JESTEŚCIE
Zielona 23:27, 01 sie 2014

Oj tam! Kochane może i jesteśmy, ale nie chwalimy Cię dla uznania tego, jakie fajowe jesteśmy tylko dlatego, że w pełni sobie zasłużyłaś! Ewka- gdybyś Ty widziała, ile ja mam terenu w kompletnym chaosie... Posadziłam rośliny tylko z jednej strony przed domem. Druga pusta, za domem pusto, pod tarasem tylko 3 wiosenne róże /w dodatku nie kwitną/... Co mnie hamuje? Jasne, że finanse. Marzył mi się projekt. Bo warunki miałam idealne. Pusta działka. Tylko sadzić zgodnie z wytycznym... Ale na te wytyczne niestety nie mogłam sobie pozwolić. Tzn... owszem, wydałam niemałe pieniądze na rośliny, a mogłam kupić projekt. Ale... nie tylko ja głosowałam... Kompromis... Teraz staram się radzić sobie i nie myśleć o tym, ile popełniam błędów, ile wciąż przede mną, ile jeszcze będę czekała na prawdziwy, dojrzały ogród. Twój zakątek jest mały, ale piękny. Stworzyłaś go sama. Może i nie masz widoków na dywan z trawnika, ale powiedz... czy w innym miejscu, w innym domu, w innym ogrodzie... byłabyś bardziej szczęśliwa, niż w swoim...?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies