Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

Madzenka 22:47, 21 kwi 2013

baraga1904 napisał(a)
...dziekuję Wam kochani za życzenia i wsparcie...

...dzisiaj dzień odpoczynku i dalszego planowania...nie wytrzymałam i pojechałam do ogrodniczego ...chciałam kupic horti Limelight żeby jutro posadzic po śliwą - 2 szt mam i potrzebuję jeszcze 5...no i klops...nie mają...a kilka dni temu tam byłam i widziałam... niestety w tym tygodniu już nie będę miała czasu na zakupy ogrodowe
...planowane prace to sciąganie kostki...kostska i jeszcze raz kostka...
...i dużo zawodowych zadań..
...ale roślinki pięknie rosną, codziennie podlewane...i to cieszy

Nie martw się będą jeszcze limki. Posadzisz po weekendzie majowym i będziesz pilnować podlewania
baraga1904 20:38, 22 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Nie martw się będą jeszcze limki. Posadzisz po weekendzie majowym i będziesz pilnować podlewania

...oj...będzie sadzenie...oj... wióry będą szły....
baraga1904 20:46, 22 kwi 2013

...raport : rozbieramy kostkę brukową...ż Żonem przesadziliśmy przed płot 4 cyprysiki Lawsona które rosły przy tarasie...zbyt piekne one nie są i nie wiadomo czy się przyjmą ale może trochę zasłonią nas od kurzu z drogi...
...inne drzewka przeasodzone i posadzone fajnie się trzymają...dużo czasu muszę je podlewac i w dodatku wodą z wodociągów już widzę oczami wyobrażni nastepny rachunek...
...na razie nic nie sadzę nowego...mam mało czasu na ogród w tym tygodniu - sprawy zawodowe... zresztą Żon także..
...układam kompozycję do skrzynek na prapety i chyba najlepiej zrobię jak wybiorę się do Tychów na giełdę...
Syla 21:12, 22 kwi 2013

No proszę , prace rozpoczęte i efekty już widać .... żywopłot tujowy wyszedł ekstra ! pozdrawiam wiosennie
GorAna 21:24, 22 kwi 2013

Przychodzę z rewizytą i widzę, że szykuje się piękny żywopłot
Ja ze swojego jestem bardzozadowolona.
Pozdrawiam
Edi00 09:58, 23 kwi 2013

Aga, poszłam za twoim przykładem i wreszcie sie odważyłam przesadzić moją brzozę- rosła za blisko ogrodzenia, wydaje mi się, że się przyjęła i żyje Ma pączki, takie jak Twoja brzózka
Też przesadzam, dosadzam, kopię i zakopuję i doskonale wiem jak to jest, kiedy kręgosłup mówi -dość! Ale ta wiosna przyszła tak późno, że teraz trzeba zrobić praktycznie wszystko na raz...
baraga1904 13:34, 23 kwi 2013

Edi00 napisał(a)
Aga, poszłam za twoim przykładem i wreszcie sie odważyłam przesadzić moją brzozę- rosła za blisko ogrodzenia, wydaje mi się, że się przyjęła i żyje Ma pączki, takie jak Twoja brzózka
Też przesadzam, dosadzam, kopię i zakopuję i doskonale wiem jak to jest, kiedy kręgosłup mówi -dość! Ale ta wiosna przyszła tak późno, że teraz trzeba zrobić praktycznie wszystko na raz...

...to dobra wiadomośc że się drzewka przyjmują... a o plecki trzeba dbac -muszą nam słóżyc do końca życia...mój kegosłup chyba sie przyzwuczaił tylko kolanko się odezwało
...no ale nie narzekam...tak pięknie na zewnatrz że nawet go nie zauważam..tego kolanka...
...ależ u Danusi piękne kompozycje...wow..
baraga1904 20:51, 27 kwi 2013

pozdrowienia z deszczowej na razie Francji dla wszystkich odwiedzajacych
Madzenka 12:31, 28 kwi 2013

Aguś błagam o zdjęcia milego podróźowania i niesamowitych wrażen
baraga1904 22:35, 01 maj 2013

Dzisiaj byłam w raju !!! To przeszło moje wyobrażenia!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies