Agnieszka, świetnie Ci ten granit położyli. Fajne linie, jak dojdą do tego rośliny na rabatach, to naprawdę będzie super elegancki ogród
Ja się ostatnio dowiedziałam, że mój jest ciekawy tylko na zdjęciach
To nie jest istotne, a ja i tak jestem zakochana w swoim ogrodzie Przecież nie robię go dla forum, tylko dla siebie i swojej rodziny i tego się będę trzymać
...tam gdzie teraz stoi...M będzie jeszcze tam kopał linię do wody - takie trzy skrzynki poboru wody będą na ogrodzie żeby nie lata z 30 metrowym wężem...te skrzynki będą w ziemi i nie będą widoczne - cały system pod ziemią...nie ma on nic wspólnego z automatycznym podlewaniem ale ułatwi życie w ogrodzie...dlatego kulka na pniu jeszcze nie wkopana....
Gabrysia, dopóki sama nie zobaczysz mojego ogrodu na żywo trudno Ci będzie obiektywnie to ocenić. Wiesz jak to jest,ile osób tyle gustów
Dlatego zapraszam w któryś piątek popołudniu na kawkę Sama się przekonasz, jakie są Twoje indywidualne odczucia.
Ja chętnie przyjmę krytykę, ale obiektywną Czasem samemu się pewnych rzeczy nie dostrzega, a ktoś może otworzyć Ci oczy na nowe pomysły
...własnie to chciałam napisać...wyjęłaś mi z ust...krytyka owszem jest do przyjęcia ale konstruktywna i obiektywna...dobrze jak ktoś doradzi, podpowie czy taktownie zasugeruje...bo ogród, dom, to nasze takie dzieło sztuki - a każdy artysta jest wrażliwy na swoją sztukę...jednak jeżeli takie słowa padają bez znieczulenia to znaczy że osoba mówiąca jest po prostu zazdrosna i nie ma nic do zaproponowania...