Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 09:58, 01 lip 2014

...na razie nic ciekawego...robią się bordy pod altaną i dalej bo 7 sierpnia na wizytę zapowiedzieli się Jurec... potem brukowanie pod altaną...a...już był pierwszy grill zrobiony w nowym kominku...lało jak z cebra a myśmy grillowali...czekam na facetów od lustra i ich nie ma...mieli byc na 9...
...dach się rozrasta jak szalony i kilka chwastów nawet się pojawiło...buuu...trzeba tam wejśc...
malgoska 10:14, 01 lip 2014

no to wchodz i cykaj fotki
buksiki już sobie kupiłam w casto
No to jak grill był to teraz chlebek z pieca, którym musowo musisz nas poczęstować aaa i robiłam te drożdżówki, wyszły pysznie Oli i Bastek mieli radochę
baraga1904 10:17, 01 lip 2014

...cykam fotki ale mi się nie podobają i nie wstawiam na forum...chleb będzie dopiero po brukowaniu... a robiłaś drozdżówki z pesto? tez pyszne...tylko że na słono...
malgoska 10:24, 01 lip 2014

Robiłam te same co ty z truskawkami a z pesto to z jakiego przepisu ? też drożdżowe ?

Wiesz co ten Biomass sugar jest do tyłka opuchlaki jak są tak były teraz mamy inwazję chrabąszczy. Jeszcze nigdy tyle ich nie było.

Czy siatka pod trawnikiem (na kreta) zabezpieczy też trawnik przed chrabąszczami, żeby wredne robale nie składały larw?
Zeta 10:28, 01 lip 2014

Ślicznie sie robi u Ciebie....zazdraszczam Umbry ...ja nie mam na nią miejsca i nie pasuje do leśnego klimatu.....ale popatrzę sobie na nią u Ciebie ....Ana znalazła wisienki ....heheh będzie nalewka
baraga1904 10:52, 01 lip 2014

malgoska napisał(a)
Robiłam te same co ty z truskawkami a z pesto to z jakiego przepisu ? też drożdżowe ?

Wiesz co ten Biomass sugar jest do tyłka opuchlaki jak są tak były teraz mamy inwazję chrabąszczy. Jeszcze nigdy tyle ich nie było.

Czy siatka pod trawnikiem (na kreta) zabezpieczy też trawnik przed chrabąszczami, żeby wredne robale nie składały larw?

...u mnie nie ma w tym roku...co nie znaczy że ich nie będzie...jak kopiemy to bardzo mało znajdujemy-pojedyńcze sztuki...siatka tego raczej nie zabezpieczy...
baraga1904 10:54, 01 lip 2014

Zeta napisał(a)
Ślicznie sie robi u Ciebie....zazdraszczam Umbry ...ja nie mam na nią miejsca i nie pasuje do leśnego klimatu.....ale popatrzę sobie na nią u Ciebie ....Ana znalazła wisienki ....heheh będzie nalewka

...u mnie też jest kilka wisienek ale ilości na nalewkę to nie są... chociaż wisienka trochę krzywa jakaś nam się udała..
gierczusia 12:26, 01 lip 2014

Aga .. Natknęłam się na ofertę zakupu próchnicy w workach , tylko ze min 30 worków.. Może byś reflektowała ???

Szczegóły u mnie

Buziaki
baraga1904 12:30, 01 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Aga .. Natknęłam się na ofertę zakupu próchnicy w workach , tylko ze min 30 worków.. Może byś reflektowała ???

Szczegóły u mnie

Buziaki

..lecę poczytac..
Milka 13:51, 01 lip 2014

Piękna ćma na surfiniach, chyba nocna
a czyli projekt Danusi realizujesz, oj będzie na co popatrzeć