Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

gusiarz 10:24, 16 lis 2012

Witaj Konradzie Widziałam u Pszczółki, że pytasz o serby - gdzie kupić. Ja we wrześniu kupowałam u Batko - pod Wieliczką, ale wzięłam ostatnie sztuki. Ale zadzwoń, zapytaj może uzupełnili stan "magazynowy". Jednego kupiłam w Ochmanowie - może będą jeszcze mieć. Tylko patrz dobrze czy to serb, bo mnie Pani wcisnęła zwykłeego świerka, a po przyjeździe do domu i przystawieniu do tych już wkopanych, nijak nie pasował do nich z igieł. Musiałam reklamować, ale n ie było problemu.
U Batki kupowałam po 40 zł.
Kondzio 10:42, 16 lis 2012

gusiarz napisał(a)
Witaj Konradzie Widziałam u Pszczółki, że pytasz o serby - gdzie kupić. Ja we wrześniu kupowałam u Batko - pod Wieliczką, ale wzięłam ostatnie sztuki. Ale zadzwoń, zapytaj może uzupełnili stan "magazynowy". Jednego kupiłam w Ochmanowie - może będą jeszcze mieć. Tylko patrz dobrze czy to serb, bo mnie Pani wcisnęła zwykłeego świerka, a po przyjeździe do domu i przystawieniu do tych już wkopanych, nijak nie pasował do nich z igieł. Musiałam reklamować, ale n ie było problemu.
U Batki kupowałam po 40 zł.
Dzięki ale ja bede chyba robił wiosna nie teraz ale dzięki
gusiarz 10:56, 16 lis 2012

Wiosna to chyba nie dobry sezon na kopane, wtedy lepiej z donicy, ale te znów dużo droższe. A może poczekaj do kolejnej jesieni?
Kindzia 11:11, 16 lis 2012

I teraz już Ci nie uwierzę, NIGDY !!!!!! Masz bardzo ładny ogród, widziałam na zdjęciach. Piękne kolory !!!!
Tak bardzo podoba mi się to połączenie

Proszę o opis zdjęcia. Co tam jest, tylko dokładnie proszę
abiko 11:30, 16 lis 2012

Zaglądam, kwitnące miskanty super oj będzie się działo na wiosnę..rób obwódkę z bukszpanu i daj śmierdziuchy..cudne kwiaty do warzywniaka, zawsze pasują
Kondzio 12:05, 16 lis 2012

abiko napisał(a)
Zaglądam, kwitnące miskanty super oj będzie się działo na wiosnę..rób obwódkę z bukszpanu i daj śmierdziuchy..cudne kwiaty do warzywniaka, zawsze pasują
Bedzie bukszpan lawenda i bedą smierdziuchy
Kondzio 12:10, 16 lis 2012

gusiarz napisał(a)
Wiosna to chyba nie dobry sezon na kopane, wtedy lepiej z donicy, ale te znów dużo droższe. A może poczekaj do kolejnej jesieni?
zobaczymy aleteraz jest trochę zapuzno mamy mocne przymrozki w Krakowie i boje się ze przemarzna zobaczymy jakie bedą ceny jak co to poczekam do jesieni
Kondzio 12:12, 16 lis 2012

Kindzia napisał(a)
I teraz już Ci nie uwierzę, NIGDY !!!!!! Masz bardzo ładny ogród, widziałam na zdjęciach. Piękne kolory !!!!
Tak bardzo podoba mi się to połączenie

Proszę o opis zdjęcia. Co tam jest, tylko dokładnie proszę
Tu jest chyba swierk srebrny i berberysy bordowy i żółty
adom1206 12:15, 16 lis 2012

Milka 12:31, 16 lis 2012

Kondzio, teraz chyba zmiana nazwy wątku będzie no bo projekt masz i tyle zmienisz