Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Tess 13:16, 12 lis 2012

Kondziu, bardzo sie cieszę, że znowu masz lepszy nastrój.
Ale kto by nie miał, jak Danusia w progi zawitała, i fachowym oczkiem pooglądała

Martek 14:01, 12 lis 2012

Kondzio i jego "ogrodowe dylematy"
To oczywiście już historia .

Kondzio 14:02, 12 lis 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Witaj Kondzio!
Właściwie powinnam zostawić tylko .
Ponieważ jestem u Ciebie pierwszy raz, więc 1. nic nie wiem o Twoim narzekaniu, 2. widzę dużą przestrzeń 3. z pięknymi kolorami 4. i planami na przyszłość, które cieszą.

Jestem fanką warzywników - dlatego skwapliwie będę zaglądać. Warzywnik otoczony lawendą i bukszpanem - klasyka gatunku.

A spotkanie z Danusią i Witkiem - .
Dzięki ja uciebie bywam i to często czytam twój wątek od początku ale jeszcze się nie wpisałem ja tez jestem fanem i uwielbiam jeść swoje warzywa i owoce jest dużo planów to dobrze ze nic nie wiesz o moim narzekaniu
Martek 14:04, 12 lis 2012

Kondzio napisał(a)
No niestety Kraków jest dziwnym miastem ciężko jest znaleźć prace normalną nie w markecie

Kondziu co ty opowiadasz dziś w wielu miastach nie ma normalnej pracy w moim jeszcze gorzej .
A ty to możesz być i mieszkać wszędzie nie ma co się zamartwiać .Ogród też przeniesiesz jak będzie taka konieczność .Oczywiście nie zyczę ci tego,ale pamiętaj ,że alternatywa jest
Martek 14:04, 12 lis 2012

Już ja Pszczółkę wyedukuję ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kondzio 14:06, 12 lis 2012

Tess napisał(a)
Kondziu, bardzo sie cieszę, że znowu masz lepszy nastrój.
Ale kto by nie miał, jak Danusia w progi zawitała, i fachowym oczkiem pooglądała

NO ja tez się ciesz z wizyty Danusi u mnie ale niestety musiałem dzisiaj uśpić mojego nakochanszego kota Ale myśle calyczas o moim ogrodzie i oglądam wasze piękne zdjecia które wszyscy wystawiają i szczerze mówiąc trzymają mnie w dobrym wmiare humorze
Kondzio 14:07, 12 lis 2012

Martek napisał(a)
Kondzio i jego "ogrodowe dylematy"
To oczywiście już historia .

No naszczescie
Kondzio 14:09, 12 lis 2012

Martek napisał(a)

No niestety Kraków jest dziwnym miastem ciężko jest znaleźć prace normalną nie w markecie

Kondziu co ty opowiadasz dziś w wielu miastach nie ma normalnej pracy w moim jeszcze gorzej .
A ty to możesz być i mieszkać wszędzie nie ma co się zamartwiać .Ogród też przeniesiesz jak będzie taka konieczność .Oczywiście nie zyczę ci tego,ale pamiętaj ,że alternatywa jest
Wiem ze jest dziękuje za podniesienie mnie na duchu
Kondzio 14:10, 12 lis 2012

Martek napisał(a)
Już ja Pszczółkę wyedukuję ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lepiej nie nich ma dobre zdanie o mnie
Welka 15:41, 12 lis 2012

Witam, ja przeżywam wizytację kuratorium u siebie w szkole, a ty widzę też ogromne przeżycie miałeś
Część ogrodu widziałam dopiero pierwszy raz na zdjęciach Danusi, wiem że dążysz do ładu, ale ja bardzo mało zmian bym wprowadziła u Ciebie, bo mi się podoba taka różnorodność Niemniej jednak będę podglądać wiosna co ciekawego pozmieniasz
Pozdrawiam