Nie mogę się doczekać wiosny i tych warzywnikowych realizacji.
Kndziu, Ty nie strasz, bo się nie bojam!
Ty po prostu wreszcie przyjedź
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Wymiary mogą być dowolne, ścieżka szer. minimum 70 cm.
Dziękuje Danusiu że podpowiadasz bo jeszcze nie mam od ciebie żadnych opisów tego warzywnika ale i tak jeszcze ich nie potrzebuje będę potrzebował na wiosnę bi i teraz przecież nie będę tego robił
ostatnio dowiedziałam się czemu Ci Anglicy sadzą takie ilości śmierdziuchów w warzywniaku - przyciągają one pszczoły, trzmiele i osy, a te mordują przy okazji szkodniki, które się dostały w pobliże warzywa
Zgadza się dla tego u mnie bedą smierdziuchy
Czy te smierdziuchy mają tez inny kolor niz żółty? nie lubię tego koloru a warzywnik mam bardzo duzy,, co moge dla ochronyich jeszcze posadzić? Przepraszam ze tak sie wcinam wam w dyskusje To prosba moja ogromna Pozdrawiam serdecznie
ostatnio dowiedziałam się czemu Ci Anglicy sadzą takie ilości śmierdziuchów w warzywniaku - przyciągają one pszczoły, trzmiele i osy, a te mordują przy okazji szkodniki, które się dostały w pobliże warzywa
Zgadza się dla tego u mnie bedą smierdziuchy
Czy te smierdziuchy mają tez inny kolor niz żółty? nie lubię tego koloru a warzywnik mam bardzo duzy,, co moge dla ochronyich jeszcze posadzić? Przepraszam ze tak sie wcinam wam w dyskusje To prosba moja ogromna Pozdrawiam serdecznie
Czosnek, śmierdziuchy są też pomarańczowe lawendę przywabi ci owady wtrącaj się będzie mi miło