Konrad, czasami fajnie zacząć wszystko od początku Niech Ci ten rok przyniesie same dobre więści i miłe niespodzianki
A z planu jeśli zrealizujesz chociaż część to już będzie "do przodu"
Witaj Kondziu... Spełnienia tych marzeń Ci życzę... Moim jedynym postanowieniem na ten nadchodzący rok, jest, żebym się częściej uśmiechała, albo inaczej, żebym nie przegapiła powodów do uśmiechu...
Tego Ci życzę Konradzie, z całego serca...
1. To zalezy od zgromadzenia roślin i nieco finansów
2. w trakcie sezonu, nie musisz od razu
3. Mam już plan przerysowany w dużej wielkości
4.Może uda się wykorzystać rośliny niepotrzebne, a więc od razu Ci ustawię i będziesz sadził dalej
5.Z tym nie ma problemu, wystarczy trzymać się kalendarza pielęgnacji, podpowiem Ci jakie masz błędy w pielęgnacji
6.Fachowca mam albo ja sama, albo Zdzisław albo Witek
7.Mam pomysła, powiem Ci
8.Zobaczy się na żywo
9.W poprzek żywopłot z graba, buka lub irgi błyszczącej (taniej niż z cisa, lub cis).
A tu przerysowany warzywnik już u mnie w domu. wersji po polsku jeszcze nie mam, ale będzie i zrobię z tego artykuł i będzie można powiększyć jak plan ogrodu.
Już się nie mogę do czekać żeby nam się wszystko udało Danusiu głowa do góry muszę mieć i prace tez znaleźć będzie trudno muszę jakoś znaleźć wyjście z tej sytuacji czytałem i oglądałem twoje artykuły i zdjęcia są cudne zamiast szukać pracy to je czytam no ale cóż musi być dobrze buziam i tulam Chciałem ci podziękować za twoja bezinteresowną pomoc jestem szczęśliwy i płacze ze szczęścia