To ja napisze jeszcze inaczej - wyobraź sobie, że z Tobą miały najlepsze życie jakie tylko mogły na tym padole mieć. Miały dobre życie (dzięki Tobie) i niejeden człowiek pewnie mógłby im pozazdrościć. A to znaczy, że było warto i jest warto. Nawet jeśli tylko na pół roku poprawi się życie takiego stworzenia.Zgadza się właśnie zmarła mi chora kotka która mi chorowała Oj Kondzio... strasznie mi przykro
To ja napisze jeszcze inaczej - wyobraź sobie, że z Tobą miały najlepsze życie jakie tylko mogły na tym padole mieć. Miały dobre życie (dzięki Tobie) i niejeden człowiek pewnie mógłby im pozazdrościć. A to znaczy, że było warto i jest warto. Nawet jeśli tylko na pół roku poprawi się życie takiego stworzenia.Zgadza się właśnie zmarła mi chora kotka która mi chorowała
To ja napisze jeszcze inaczej - wyobraź sobie, że z Tobą miały najlepsze życie jakie tylko mogły na tym padole mieć. Miały dobre życie (dzięki Tobie) i niejeden człowiek pewnie mógłby im pozazdrościć. A to znaczy, że było warto i jest warto. Nawet jeśli tylko na pół roku poprawi się życie takiego stworzenia.
No to zaszalałeś na całego Piękne kompozycje!
zakupy rewelacja.mi przypadł do gustu trzeci