Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

kaisog1 21:58, 11 lut 2013

Wróbel nie marudź! Ty nie masz męża z zapeleniem ucha, Kuby z kaszlem, zapalenia mięsni i kota cukrzyka
Kondzio 22:06, 11 lut 2013

w ostatnim czasie straciłem dwa koty jeden miał półtora roku drugi trzy a teraz mam kotkę z chłoniakiem nie wiem co się dzieje
kaisog1 22:55, 11 lut 2013

...może po prostu pech... każdy ma takie okresy w życiu. Grunt to znaleźć pozytywna stronę tego wszystkiego - bo nic nie dzieje się bez przyczyny.
Kondzio 23:10, 11 lut 2013

kaisog1 napisał(a)
...może po prostu pech... każdy ma takie okresy w życiu. Grunt to znaleźć pozytywna stronę tego wszystkiego - bo nic nie dzieje się bez przyczyny.
Może masz racje ale nie mogę na razie sobie z tym poradzić może kiedyś to zrozumiem ale na razie to jest za świeże i nie mogę o niczym innym myśleć zajmuje się sprzątaniem domu naprawianiem krzeseł zmieniłem tapicerkę ale trochę mi nie wychodzi jak jestem sam tęsknie za nimi wiem że to tylko zwierzęta ale ja je kochałem jak dzieci i dlatego postanowiłem o zamknięciu hodowli i rozdaniu części kotów tak żeby było ich cztery sztuki już są wykastrowane i wysterylizowane już część wydałem strasznie za nimi tęsknie ale nie byłem wstanie je utrzymać bez krycia ich ale takie jest życie leprze takie rozwiązanie niż inne
Gardenarium 23:12, 11 lut 2013

Moje dwa koty zawinęły się w tydzień, musi tak być Musisz się pogodzić.

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 23:29, 11 lut 2013

Gardenarium napisał(a)
Moje dwa koty zawinęły się w tydzień, musi tak być Musisz się pogodzić.
Wiem nie mogę spać czytam twoje wszystkie artykuły po nocach nie mam jakoś czytać wątków jak wszyscy przygotowują się do wiosny nie wiem jak to będzie najwyżej kupie gotowe sadzonki ale to już nie to ale co tam mam straszny kryzys a jeszcze się nie rozpoczęła wiosna
Anabell 00:05, 12 lut 2013

Oj! wspułczuję Ci, zginęły mi trzy kotki dorosłe wystylizowane, piękne trikolorki. wcześniej w 2011r miałam 6 dwa ktoś podrzucił w ogród, zajęłam się nimisterylizacja i kastrowałam dwa,jedena kotka bardzo stara nie nadawała się leczenia poradził Wet uśpić . druga zaczęła chorować jeździłam na zastrzyki kroplówki wydałam na nią 700zł i uśpiona . zaraz po niej samochód przejechał pod bramą następną . został mi podrzucony piękny angor biały z czarną łatką, siedział w domu , przytulał się. nigdy nie wychodził za bramę. i zginął wiosną. M. i dzieci chodziliśmy szukać, pytać. Zaginął bez wieści. podejrzewają lisy.zostały mi dwa Muszę odczekać , by nabrać ochoty. a lekarze mówią że tak jest zkotami.
Madzenka 06:48, 12 lut 2013

Kondziu pozdrawiam i trzymaj się!!
Syla 09:30, 12 lut 2013

Jutro będzie lepszy dzień ...... życzę Ci tego bardzo, bardzo ...... Trzymaj się twardzielu !!!! pozdrawiam i promyki dzisiejszego słońca podsyłam !!!!
Gosiniak 09:41, 12 lut 2013

Moja siostra też strasznie przeżywała stratę kota, nawet nowy nie był w stanie do końca jej pocieszyć, ale z czasem będzie lepiej, widać byłeś do nich bardzo przywiązany. Najlepsza metoda to zająć się czymś po prostu i starać się nie myśleć, wiosna to jest to, na przekór sobie zacznij właśnie siać te nasionka i rozpocznij sezon, wydaje mi się że doda ci to energii i pozwoli szybciej zapomnieć. Chandrze i smutkom mówimy NIE!