Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 17:26, 10 kwi 2013

hanka_andrus 17:26, 10 kwi 2013

Konrad, coś Ty! Już z nami nie chcesz się spotykać? Kłopoty, kto ich nie ma? Ale życie jest twarde, i trzeba je, jak byka, za rogi, i o glebę! A że czasami rogiem się oberwie? Cóż, torreadorzy tak mają!
Ściskam Ciebie serdecznie i bierz przykład z kwiatków. Cebulka mała, ale pnie się do góry między śniegi, i wygrywa! Mam nadzieję, że następnym razem jak zajrzę to Ciebie uśmiechniętego zobaczę.

Kondzio 17:28, 10 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
Kondziu, tu wszyscy wyrozumiali i zrozumieją, ale zaglądaj do wątku, wiesz, ciężko i tu i ówdzie tez jest, ale ja zawsze wierzę, że po złym nadchodzi dobre, buziam cię i trzymaj się!
Dziękuje mam taka na dzieje chociaż jest jeden plus rzuciłem palenie
JulkAd 17:30, 10 kwi 2013

Kondziu różnie w życiu bywa to fakt, ale mi jak jest smutno i dołka łapię to właśnie tu przybiegam na Ogrodowisko, bo się pośmiać można i zapomnieć choć na chwilkę o różnych dołkach...ściskam wiosennie
Kondzio 17:31, 10 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Kondziu, rozumiem, że w życiu bywa różnie: raz na wozie, raz pod wozem, nie zawsze możemy mieć to o czym marzymy, czasem zawodzimy się na innych osobach i chociaż nie wiem, co spowodowało twojego doła (bo na pewno nie brak wiosny - prawda? To by było zbyt banalne), to pamiętaj, że możemy się tutaj wzajemnie pocieszać i wspierać (bez konieczności wywnętrzania się na forum). Czekać tu na ciebie będzie zwykła, ludzka życzliwość, więc zaglądaj. Na dobry dzień przesyłam HI, HI, HI
Dziękuje
Kondzio 17:31, 10 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
dzięki, bo u mnie też nieciekawie, ale juz powoli odżyłam

o rany, ten błękit królewski, cudo!
Kondzio 17:35, 10 kwi 2013

JulkAd napisał(a)
Kondziu różnie w życiu bywa to fakt, ale mi jak jest smutno i dołka łapię to właśnie tu przybiegam na Ogrodowisko, bo się pośmiać można i zapomnieć choć na chwilkę o różnych dołkach...ściskam wiosennie
Mi jest trudno tu w chodzić i oglądać zakupy i pracę ja nie wiem kiedy ja sobie coś kupię a z praca w ogrodzie nie wiem kiedy będę miał czas
Kondzio 17:39, 10 kwi 2013

hanka_andrus napisał(a)
Konrad, coś Ty! Już z nami nie chcesz się spotykać? Kłopoty, kto ich nie ma? Ale życie jest twarde, i trzeba je, jak byka, za rogi, i o glebę! A że czasami rogiem się oberwie? Cóż, torreadorzy tak mają!
Ściskam Ciebie serdecznie i bierz przykład z kwiatków. Cebulka mała, ale pnie się do góry między śniegi, i wygrywa! Mam nadzieję, że następnym razem jak zajrzę to Ciebie uśmiechniętego zobaczę.

Nie że nie chcę po prostu nie będę miał za co strasznie nam się finansowo porobiło ale jest jeden plus no dwa nie pale i przemieszczam się autobusem
JulkAd 17:41, 10 kwi 2013

Zakupy i tak dopiero maj jak będzie wiadomo co kupić, a jak nie w tym to w następnym roku można zakupy zaplanować, a teraz "przemeblowania" tylko robić...a dlaczego nieczasowy jesteś? pracę masz taką absorbującą?....
Milka 17:43, 10 kwi 2013

To, że nie palisz, to wielki wyczyn, gratuluję!!