Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Gardenarium 18:17, 08 kwi 2013

Kondzio chyba zadowolony, ruszył do roboty, bo go nie ma

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 19:52, 08 kwi 2013

Gardenarium napisał(a)

A może go ktoś porwał???? Jakieś konkurencyjne forum?
Debra 20:46, 08 kwi 2013

Przyszłam zobaczyć jak ogród u mężczyzny wygląda, bo chyba w większości mamy tu chyba Panie
No i wygląda ciekawie. Wypatrzyłam czerwone liliowce, Mikołajka, bardzo świetny taras nad bajorkiem, doskonałe ścieżki kamienne poprzerastane trawą - ślicznie w tej części.

Śliczna też ta rabatka z trawami i tawułkami Astillbe, bardzo je lubię, też mam.

W ogóle masz taki fajny gąszcz, np słoneczniczka szorskiego, chyba że się mylę.
Białe jeżówki? Nie, chyba nie?

Generalnie mnóstwo masz tam wszystkiego, w dodatku te kamienne elementy dodają klimatu i porzadkują ogród.
Brawa za wyrzucenie plastikowych obrzeży, a linia trawnika - mistrzostwo, ja tego nadal nie potrafię ;-(
Widzę, że używasz sznurka, ja to robię na pamięć, pewnie dlatego tak mam krzywo.

Ogladam też Twoje zmiany i myslę, że nie potrzebnie uważasz - u innych jest lepiej, ładniej. Ja też tak mam. Ale co nasze, to nasze i już
Kondzio 16:48, 10 kwi 2013

Martek napisał(a)
Kondziu co się dzieje nie ma u ciebie wiosny jeszcze ?
jeszcze nie było Ale teraz jest i co mi z tego
Kondzio 16:48, 10 kwi 2013

Debra napisał(a)
Przyszłam zobaczyć jak ogród u mężczyzny wygląda, bo chyba w większości mamy tu chyba Panie
No i wygląda ciekawie. Wypatrzyłam czerwone liliowce, Mikołajka, bardzo świetny taras nad bajorkiem, doskonałe ścieżki kamienne poprzerastane trawą - ślicznie w tej części.

Śliczna też ta rabatka z trawami i tawułkami Astillbe, bardzo je lubię, też mam.

W ogóle masz taki fajny gąszcz, np słoneczniczka szorskiego, chyba że się mylę.
Białe jeżówki? Nie, chyba nie?

Generalnie mnóstwo masz tam wszystkiego, w dodatku te kamienne elementy dodają klimatu i porzadkują ogród.
Brawa za wyrzucenie plastikowych obrzeży, a linia trawnika - mistrzostwo, ja tego nadal nie potrafię ;-(
Widzę, że używasz sznurka, ja to robię na pamięć, pewnie dlatego tak mam krzywo.

Ogladam też Twoje zmiany i myslę, że nie potrzebnie uważasz - u innych jest lepiej, ładniej. Ja też tak mam. Ale co nasze, to nasze i już
Dziękuje
Kondzio 16:50, 10 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

A może go ktoś porwał???? Jakieś konkurencyjne forum?
Nikt mnie nie porwał po prostu ma problemy niestety ale chociaż przestałem palić
Kondzio 16:51, 10 kwi 2013

Gardenarium napisał(a)
Niestety nie i w tym roku nie zapowiada się na dobry rok
Kondzio 16:52, 10 kwi 2013

Edi00 napisał(a)
Kondziu, widzę że Ty reagujesz na tą przedłużającą się zimę tak samo jak ja Już naprawdę nic nie pomaga, choć bardzo się staram nie poddawać...Teraz trzyma mnie przy życiu obietnica, że już po 10 wiosna A to oznacza, że zimie zostały tylko 4 dni
Trzymaj się- będzie dobrze
Nie chodzi o zimę po prostu tak to już jest
Kondzio 16:53, 10 kwi 2013

JulkAd napisał(a)
Kondziu ja mam doła, przyszłam zobaczyć czy hihasz dalej, a tu też dołek? Nie rób mi tego, chociaż Ty się nie załamuj
No niestety też się załamałem wszystko mi się nie udaję ale cóż takie jest życie
Kondzio 16:55, 10 kwi 2013

asc napisał(a)
Kondzio... głowa do góry..są gorsze nieszczęścia niż zima.... poza tym są tacy co maja prawie cały rok zimę Zaraz idę szukać krokusów.... wczoraj im pomogłam...... zobaczę czy to coś dało.....
Wiem Aniu wiem ale faceci są słabsi psychicznie niż kobiety