Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Madzenka 17:46, 10 kwi 2013

Kondzio napisał(a)
Mi jest trudno tu w chodzić i oglądać zakupy i pracę ja nie wiem kiedy ja sobie coś kupię a z praca w ogrodzie nie wiem kiedy będę miał czas

Ty się nie rozczulaj. Połowa z nas pracuje zawodowo i w domu, z kasą raz lepiej , raz gorzej i niekt się nie użala!!! Klaps!!! Trzeba być twardym nie miętkim
A spróbuj do Kapisów nie przyjechać!!!
AgnieszkaW 17:52, 10 kwi 2013

Kondziu, po burzy wraca słońce, finanse też się poprawią, tylko musisz w to uwierzyć, że tak będzie. Nie wszyscy na forum mają kasę na zakup pięknych, wypasionych roślin i zrobienie ogrodu w jeden sezon (nie mówię tutaj już o zwykłej, codziennej egzystencji, która kosztuje dużo). Jak rozumiem rzucenie palenia i jazdę autobusem wymusiło życie (kasa). To, że przestałeś palić, wyjdzie Ci na zdrowie. To, że jeździsz komunikacją miejską też nie jest tragiczne. Są gorsze sprawy w życiu i ludzie się jakoś podnoszą, Tobie też się uda - zobaczysz. Głowa do góry i nie poddawaj się. Wiosnę masz cudną.
Kondzio 18:27, 10 kwi 2013

JulkAd napisał(a)
Zakupy i tak dopiero maj jak będzie wiadomo co kupić, a jak nie w tym to w następnym roku można zakupy zaplanować, a teraz "przemeblowania" tylko robić...a dlaczego nieczasowy jesteś? pracę masz taką absorbującą?....
jeszcze nie niestety nawet jeszcze nie za czołem pracować w nowej pracy ale może od piątku kto to wie
Kondzio 18:30, 10 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Ty się nie rozczulaj. Połowa z nas pracuje zawodowo i w domu, z kasą raz lepiej , raz gorzej i niekt się nie użala!!! Klaps!!! Trzeba być twardym nie miętkim
A spróbuj do Kapisów nie przyjechać!!!
samochód jest od stawiony trzeba go naprawić a ja nie mam kasy Wiem ale ja jakoś nie mogę sobie z tym poradzić a ja jeszcze nie za czołem pracować w tej nowej pracy
Kondzio 18:35, 10 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Kondziu, po burzy wraca słońce, finanse też się poprawią, tylko musisz w to uwierzyć, że tak będzie. Nie wszyscy na forum mają kasę na zakup pięknych, wypasionych roślin i zrobienie ogrodu w jeden sezon (nie mówię tutaj już o zwykłej, codziennej egzystencji, która kosztuje dużo). Jak rozumiem rzucenie palenia i jazdę autobusem wymusiło życie (kasa). To, że przestałeś palić, wyjdzie Ci na zdrowie. To, że jeździsz komunikacją miejską też nie jest tragiczne. Są gorsze sprawy w życiu i ludzie się jakoś podnoszą, Tobie też się uda - zobaczysz. Głowa do góry i nie poddawaj się. Wiosnę masz cudną.
Obyś miała rację wiem że tak jest przecież nie chcę zrobić całego ogrodu w jeden sezon a bym chciał to jest nie realne hi hi hi a z palenia i jazdy autobusem w sumie się cieszę
Kondzio 18:36, 10 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
To, że nie palisz, to wielki wyczyn, gratuluję!!
Też się ciesze
hanka_andrus 18:46, 10 kwi 2013

Ja całe życie autobusami, i nie narzekam! Przed zawałem na własnych nogach uciekaj!
Co do palenia- moje gratulacje.Nie każdemu się udaje! To jest wielki sukces!
A w ogrodzie? Jak chcesz jakąś roślinkę to pytaj, czy kto nie ma na zbyciu. Spotkania ,jak są blisko, to dojedziesz, albo umów sie z kimś. Z Kraka dużo forumowiczów jest, na pewno jedno miejsce się znajdzie.
Wyjście z impasu musi nadejść szybko!
Wiosnę masz cudowną.
A gratem się nie przejmuj. to tylko trochę blachy. Zaczniesz pracować nowy kupisz za pierwszą wypłatę.HI,hi!
mira 18:50, 10 kwi 2013

przestałeś palić ? szacun

i pozdrawiam hihihi
Kondzio 18:58, 10 kwi 2013

hanka_andrus napisał(a)
Ja całe życie autobusami, i nie narzekam! Przed zawałem na własnych nogach uciekaj!
Co do palenia- moje gratulacje.Nie każdemu się udaje! To jest wielki sukces!
A w ogrodzie? Jak chcesz jakąś roślinkę to pytaj, czy kto nie ma na zbyciu. Spotkania ,jak są blisko, to dojedziesz, albo umów sie z kimś. Z Kraka dużo forumowiczów jest, na pewno jedno miejsce się znajdzie.
Wyjście z impasu musi nadejść szybko!
Wiosnę masz cudowną.
A gratem się nie przejmuj. to tylko trochę blachy. Zaczniesz pracować nowy kupisz za pierwszą wypłatę.HI,hi!
Ale mi poprawiłaś humor jak zwykle hi hi hi
Kondzio 19:01, 10 kwi 2013

mira napisał(a)
przestałeś palić ? szacun

i pozdrawiam hihihi
Tak bo nie miałem kasy na nie a z drugiej strony jak będzie już dobrze to wolę na co innego wydać