Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 16:16, 11 cze 2013

renatamama3 napisał(a)
hi hi hi
Kondzio 22:43, 11 cze 2013

U mnie dużo straży pożarnej strasznie po zalewało wypompowują wody Skawina była nie przejezdna pozalewane drogi dobrze że u mnie tylko działka pozalewana po kostki trudno juz przebolałem rośliny które szlak trafi maja gorzej
alinak 22:53, 11 cze 2013

rzeczywiście miałeś racje ..nie wygląda to wesoło .ale od jutra słońce ...może ?
Kondzio 23:07, 11 cze 2013

alinak napisał(a)
rzeczywiście miałeś racje ..nie wygląda to wesoło .ale od jutra słońce ...może ?
no ale nie robiłem zdjęcia drogi płynęła rzeka i torami sąsiad robił ale co tam musi być lepiej
Madzenka 23:38, 11 cze 2013

Kondzio napisał(a)
U mnie dużo straży pożarnej strasznie po zalewało wypompowują wody Skawina była nie przejezdna pozalewane drogi dobrze że u mnie tylko działka pozalewana po kostki trudno juz przebolałem rośliny które szlak trafi maja gorzej

A truskawki ze smietaną sobie zrobiłeś na poprawę humoru???
U mnie już nie pada, woda schodzi a od jutra patelnia i busz w ogrodzie!! Rośnie jak na drożdżach
mira 18:09, 12 cze 2013

widziałam kanciki i strumienie - tez tak mam - to na pocieszenie
przyjdzie upał i wysuszy na wiór - taka dola ogrodnika ale zawsze coś ładnego zostanie

pocieszam i pozdrawiam
Kondzio 21:14, 12 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)

A truskawki ze smietaną sobie zrobiłeś na poprawę humoru???
U mnie już nie pada, woda schodzi a od jutra patelnia i busz w ogrodzie!! Rośnie jak na drożdżach
Truskawek nie jadłem bo grad zniszczył ale Jadłem lody
Kondzio 21:16, 12 cze 2013

mira napisał(a)
widziałam kanciki i strumienie - tez tak mam - to na pocieszenie
przyjdzie upał i wysuszy na wiór - taka dola ogrodnika ale zawsze coś ładnego zostanie

pocieszam i pozdrawiam
Dziękuje za pocieszenie Ale gorzej to wyglądało w rzeczywistości
Margarete 10:33, 13 cze 2013

Współczuję.. Kondziu ile ci ta pogoda narozrabiała...!
Lody na pocieszenie - owszem fajna sprawa . Smacznego ! Głow do góry !
U mnie "tylko" ulewy albo "aż" ulewy spowodowały,ze na koncu ogrodu pod lasem mam grzęzawisko, nie wiem może tam zaczne sadzić ryż....
Do tego wylegarnia komarów sie tam zrobiła, woda stoi, krzaczory dookoła i cieplutko.........chlaja cholery tak,że nawet jak juz nie pada przez ostatnie dwa popołudnia to i tak nic nie da sie robic bo wchodza do nosa, do buzi, do oczu ...i gryzą.........

Kondzio 15:13, 13 cze 2013

Margarete napisał(a)
Współczuję.. Kondziu ile ci ta pogoda narozrabiała...!
Lody na pocieszenie - owszem fajna sprawa . Smacznego ! Głow do góry !
U mnie "tylko" ulewy albo "aż" ulewy spowodowały,ze na koncu ogrodu pod lasem mam grzęzawisko, nie wiem może tam zaczne sadzić ryż....
Do tego wylegarnia komarów sie tam zrobiła, woda stoi, krzaczory dookoła i cieplutko.........chlaja cholery tak,że nawet jak juz nie pada przez ostatnie dwa popołudnia to i tak nic nie da sie robic bo wchodza do nosa, do buzi, do oczu ...i gryzą.........

Zgadza się mam tylko nadzieje że rośliny się nie ugotują bo dopiero będzie problem ja mam warzywnik zalany nie wiem czy będę miał coś z warzyw to się okaże e tam już mi wszystko jedno