Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 19:05, 31 gru 2013

dajana napisał(a)
Konrad tej nocy baw się dobrze ,nic tak nie poprawia humoru i sylwetki jak taniec Szcześliwego Nowego Roku http://www.youtube.com/watch?v=jmMf3ydvyk8
spedzam sylwestra w domu jak zwykle kocham mój dom i spędzać nim czas hi hi hi
Tess 19:07, 31 gru 2013

Kondzio, wszystkiego najlepszego w 2014 roku
Kondzio 19:07, 31 gru 2013

mira napisał(a)

no nie - gdzie nie zajdę formę ćwiczą zapaleni ogrodnicy a ja teraz fan warzyw i kapustą okładam kolano i objadam się czekoladkami które zostawił gruby Mikolaj hihi - ćwicz bo skłony już w marcu będą intensywne
Miro właśnie czytam kolejny raz twój wątek od początku hi hi hi bedą bedą juz sie nie mogę doczekać pracy w ogrodzie i zwiedzania ogrodów hi hi hi twój jest na liście hi hi hi
Kondzio 19:08, 31 gru 2013

Tess napisał(a)
Kondzio, wszystkiego najlepszego w 2014 roku
dziekuje tess i na wzajem hi hi hi
Kondzio 19:13, 31 gru 2013

Chciałem wam życzyc wszystkiego naj w nowym roku żeby nasze zmiany nas uszczesliwialy i żebyśmy sie rozwijali o matko ile planów mam i wam tez tego życzę hi hi hi Mam problem w poruszaniu sie po ogrodowisku wszystko mo poznikalo cieżko mi was szukać bo lista z wątkami pokazuje ze błąd w programie właściciela strony pewnie dużo osób jest na stronie hi hi hi kofam was i do zobaczenia w przyszłym roku hi hi hi
alinak 19:27, 31 gru 2013

Konrad spełnienia wszystkich planów w 2014 roku i zapału do pracy .
Więcej pozytywnych chwil , mniej zmartwień , duuużo dobrego humoru dla ciebie i Andrzeja , samych szczęśliwych chwil i całej chmary oddanych przyjaciół , mega wypasionych roślin w ogrodzie . malusieńko chwaścików , wielkich przyrostów na drzewach , pięknych plonów w nowym warzywniaku a w kompostowniku żeby się kisiło i kwasiło na potęgę czarne złoto .
no - może już dość .
Ja za dużo nie planuję , bo już nie raz życie spłatało mi figla , biorę co niesie dzień. ...

ps. wszyscy mamy błąd w powiadomieniach .
Kondzio 20:06, 31 gru 2013

alinak napisał(a)
Konrad spełnienia wszystkich planów w 2014 roku i zapału do pracy .
Więcej pozytywnych chwil , mniej zmartwień , duuużo dobrego humoru dla ciebie i Andrzeja , samych szczęśliwych chwil i całej chmary oddanych przyjaciół , mega wypasionych roślin w ogrodzie . malusieńko chwaścików , wielkich przyrostów na drzewach , pięknych plonów w nowym warzywniaku a w kompostowniku żeby się kisiło i kwasiło na potęgę czarne złoto .
no - może już dość .
Ja za dużo nie planuję , bo już nie raz życie spłatało mi figla , biorę co niesie dzień. ...

ps. wszyscy mamy błąd w powiadomieniach .
dziekuje i na wzajem hi hi hi
Bogdzia 20:11, 31 gru 2013

Sukcesów w pracy , domu i w ogrodzie i niech sie Wam dobrze wiedzie przez cały Nowy Rok.
Kondzio 20:26, 31 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Sukcesów w pracy , domu i w ogrodzie i niech sie Wam dobrze wiedzie przez cały Nowy Rok.
bogdziu dziekuje i mam nadzieje spotkania jak zakwitną u ciebie azalie i rh hi hi hi zebynam sie udały nasze plany bo ja mam duże wszczegulnosci zwiedzania ogrodów hi hi hi hi
hania 20:29, 31 gru 2013

Szczęścia ,zdrowia ,pomyślności na ten Nowy Rok