to nie o to chodzi ja pracy się nie boje uwielbiam pracować ja pracowałem po trzynaście godzin dziennie znajomi mnie pytają jak mogłem z tylu godzin a w ogóle z pracującej osoby stać się gospodynią domową ale ja się nie wstydzę żadnej pracy uwielbiam dom ogród a tu jest dużo pracy a z drugiej strony dlaczego mam brać każdą pracę chciałbym wziąć taka która mi odpowiada a po drugie nie ma pracy szukają studentów na umowę zlecenie jest z tym problem tu politycy powinni zrobić coś bo zatrudnienie ludzi nie wzrośnie bo studenci zabierają pracy i nie potrzebują ubezpieczenia
a z drugiej strony dlaczego mam brać każdą pracę chciałbym wziąć taka która mi odpowiada a po drugie nie ma pracy szukają studentów na umowę zlecenie jest z tym problem tu politycy powinni zrobić coś bo zatrudnienie ludzi nie wzrośnie bo studenci zabierają pracy i nie potrzebują ubezpieczenia
ja tylko spacerowałem hi hi hi ja czekam na dzwonek bo w tamtym roku się cieszyłem wszystko zrobiłem i spadł śnieg i wszystko szag trafił postanowiłem w tym roku że nie będę się spieszył hi hi hi