Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 11:59, 16 sty 2014

baraga1904 napisał(a)
...u nas też pięknie, ale krótki rękaw to jeszcze za wcześnie ja bym chętnie kurtkę schowała do szafy...
ja też bo lżej by było
Mirka 12:01, 16 sty 2014

Kondzio napisał(a)
no niestety ja z tych niecierpliwych hi hi hi ale muszę być eraz cierpliwy bo funduszy mniej a z pracą niestety nic pracuję w takiej firmie trzy razy w tygodniu po pięć godzin na umowę o dzieło a stałej nie znalazłem ale zajmuję się domem i ogrodem i nie muszę nikomu za to płacić rzuciłem palenie i mało korzystam z samochodu tylko w w soboty i w niedziele jak gdzieś jedziemy czyli oszczędności i z tych oszczędność wynika że wychodzi tyle ile bym miał zarobić czyli na razie nie muszę się śpieszyć ale i nie muszę brać każdej która się na potka czyli za grosze
Masz całkowitą rację że oszczędzając można mieć i nie narobić się
Kondzio 12:07, 16 sty 2014

Mirka napisał(a)
Masz całkowitą rację że oszczędzając można mieć i nie narobić się
to nie o to chodzi ja pracy się nie boje uwielbiam pracować ja pracowałem po trzynaście godzin dziennie znajomi mnie pytają jak mogłem z tylu godzin a w ogóle z pracującej osoby stać się gospodynią domową ale ja się nie wstydzę żadnej pracy uwielbiam dom ogród a tu jest dużo pracy a z drugiej strony dlaczego mam brać każdą pracę chciałbym wziąć taka która mi odpowiada a po drugie nie ma pracy szukają studentów na umowę zlecenie jest z tym problem tu politycy powinni zrobić coś bo zatrudnienie ludzi nie wzrośnie bo studenci zabierają pracy i nie potrzebują ubezpieczenia
Mirka 12:10, 16 sty 2014

Kondzio napisał(a)
to nie o to chodzi ja pracy się nie boje uwielbiam pracować ja pracowałem po trzynaście godzin dziennie znajomi mnie pytają jak mogłem z tylu godzin a w ogóle z pracującej osoby stać się gospodynią domową ale ja się nie wstydzę żadnej pracy uwielbiam dom ogród a tu jest dużo pracy
I tak trzymaj ja też lubię dom pracę i kopanie na działce przede mną zakładanie ogrodu na wiosnę.
Kondzio 12:14, 16 sty 2014

a z drugiej strony dlaczego mam brać każdą pracę chciałbym wziąć taka która mi odpowiada a po drugie nie ma pracy szukają studentów na umowę zlecenie jest z tym problem tu politycy powinni zrobić coś bo zatrudnienie ludzi nie wzrośnie bo studenci zabierają pracy i nie potrzebują ubezpieczenia
Kondzio 12:15, 16 sty 2014

Mirka napisał(a)
I tak trzymaj ja też lubię dom pracę i kopanie na działce przede mną zakładanie ogrodu na wiosnę.
o to trzymam kciuki za ogród
renatamama3 13:39, 16 sty 2014

Kondziu ,ja dziś w sweterku po ogrodzie chodziłam ,i nawet na jednej rabatce kanciki zrobiłam .
malgorzata_s... 13:54, 16 sty 2014

Kondzio napisał(a)
nie chcę bo tam jest i cena i nie moje zdjęcie włożę jak będzie u mnie hi hi hi

Ok racja
Kondzio 14:59, 16 sty 2014

renatamama3 napisał(a)
Kondziu ,ja dziś w sweterku po ogrodzie chodziłam ,i nawet na jednej rabatce kanciki zrobiłam .
ja tylko spacerowałem hi hi hi ja czekam na dzwonek bo w tamtym roku się cieszyłem wszystko zrobiłem i spadł śnieg i wszystko szag trafił postanowiłem w tym roku że nie będę się spieszył hi hi hi
Kondzio 14:59, 16 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Ok racja
będzie niespodzianka hi hi hi hi