Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

renatamama3 10:20, 16 sty 2014

kondziu Kurki ,no no no , sąsiedzi mają 2 albo 3 ,chodzą wolno po ogrodzie ,nie wiem czy maja kurnik nie widziałam ,wszystkie rabatki odgrodzili taką zieloną plastykową siatką ,pewnie im kopały .jeszcze dalsi sąsiedzi mają mały domek kurnik sami zbili i oni mają kawałek działki odgrodzony i tam tylko te kury chodzą ale to spory teren z brzozami i sosnami ,jak koło nich przechodzę to nic nie czuję .
Pozdrawiam u mnie też ciepło i słonecznie

Mirka 10:45, 16 sty 2014

Konrad fajny pomysł z tymi kurkami masz foto tego kurnika co ci się spodobał.Ale się wiosną będzie działo już się nie mogę do doczekać.Pozdrawiam z oblodzonego Mazowsza
Kondzio 11:10, 16 sty 2014

renatamama3 napisał(a)
kondziu Kurki ,no no no , sąsiedzi mają 2 albo 3 ,chodzą wolno po ogrodzie ,nie wiem czy maja kurnik nie widziałam ,wszystkie rabatki odgrodzili taką zieloną plastykową siatką ,pewnie im kopały .jeszcze dalsi sąsiedzi mają mały domek kurnik sami zbili i oni mają kawałek działki odgrodzony i tam tylko te kury chodzą ale to spory teren z brzozami i sosnami ,jak koło nich przechodzę to nic nie czuję .
Pozdrawiam u mnie też ciepło i słonecznie

hi hi hi jak sie sprząta to nie czuć i jeszcze jak ma pięć lub sześć to juz wigule ale sąsiadami nie będę sie przejmował ich problem kupili dom na wsi to powinni mieć świadomość zapachów hi hi hi
Kondzio 11:16, 16 sty 2014

Mirka napisał(a)
Konrad fajny pomysł z tymi kurkami masz foto tego kurnika co ci się spodobał.Ale się wiosną będzie działo już się nie mogę do doczekać.Pozdrawiam z oblodzonego Mazowsza
idzie idzie wiosna mamy piekny słoneczny dzień chodzę w krótkim rękawkami po ogrodzie najgorzej ze róże powinienem nawieźć na wiosnę jak nie będą mieć liści ale wszystkie prawie je maja i bedzie zong mam ale nie swoje sprzedają na Allegro fajny ale drogi ale jak noe uzbieram w tym to w następnym roku bedzie ja tez sie nie mogę doczekać mam dużo planów hi hi hi ciekawe cóż nich zrealizuję
Kondzio 11:21, 16 sty 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Kondzio, wyczytałam o Twoich planach kalinowo-różanych. Niech się realizują.
Mnie też Dzidka "zaraziła" kalinami.

A ostatnio jeszcze róża Alba Maxima - dziś w nocy (dosłownie) znalazłam jej miejsce w moim ogrodzie.
Pozdrawiam.
no tak dziewczyny nas zagrażają hi hi hi na róże to ja juz mam kreska od początku ogrodowiska bo tu sie na nie zajawilem hi hi hi oglądając ogrod ani ds i vivy i monic hi hi hi róże na płot juz mam załatwione tylko na wiosnę hi hi hi
malgorzata_s... 11:29, 16 sty 2014

Kondzio napisał(a)
już znalazłem kurnik hi hi hi ale muszę wyzbierać kasę ale będzie cieszyło dłużej hi hi hi hi

A masz fotkę tego kurzego przybytku może ? Jak masz to pokazuj
Mirka 11:41, 16 sty 2014

Kondzio napisał(a)
idzie idzie wiosna mamy piekny słoneczny dzień chodzę w krótkim rękawkami po ogrodzie najgorzej ze róże powinienem nawieźć na wiosnę jak nie będą mieć liści ale wszystkie prawie je maja i bedzie zong mam ale nie swoje sprzedają na Allegro fajny ale drogi ale jak noe uzbieram w tym to w następnym roku bedzie ja tez sie nie mogę doczekać mam dużo planów hi hi hi ciekawe cóż nich zrealizuję
Nie może być krótki rękaw o to zima przeniosła się do nas.A co do planów jak to mówią co nagle to po diable,Powoli i spokojnie a cel osiągniesz.ale ty i tak z tych niecierpliwych,a jak z pracą już po problemie
Kondzio 11:54, 16 sty 2014

Mirka napisał(a)
Nie może być krótki rękaw o to zima przeniosła się do nas.A co do planów jak to mówią co nagle to po diable,Powoli i spokojnie a cel osiągniesz.ale ty i tak z tych niecierpliwych,a jak z pracą już po problemie
no niestety ja z tych niecierpliwych hi hi hi ale muszę być teraz cierpliwy bo funduszy mniej a z pracą niestety nic pracuję w takiej firmie trzy razy w tygodniu po pięć godzin na umowę o dzieło a stałej nie znalazłem ale zajmuję się domem i ogrodem i nie muszę nikomu za to płacić rzuciłem palenie i mało korzystam z samochodu tylko w soboty i niedziele jak gdzieś jedziemy czyli oszczędności i z tych oszczędność wynika że wychodzi tyle ile bym miał zarobić czyli na razie nie muszę się śpieszyć ale i nie muszę brać każdej która się na potka czyli za grosze
Kondzio 11:54, 16 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

A masz fotkę tego kurzego przybytku może ? Jak masz to pokazuj
nie chcę bo tam jest i cena i nie moje zdjęcie włożę jak będzie u mnie hi hi hi
baraga1904 11:58, 16 sty 2014

...u nas też pięknie, ale krótki rękaw to jeszcze za wcześnie ja bym chętnie kurtkę schowała do szafy...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies