Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 11:45, 14 sty 2014

nebel napisał(a)
Kondzio, wybacz dawno nie zagladalam Dzisiaj nadrabiam wszystkie zaleglosci na forum.
Pozdrawiam w Nowym Roku i dzieki za odwiedziny. ewa
nie ma problemu i zapraszam ponownie hi hi hi
Kondzio 11:46, 14 sty 2014

alinak napisał(a)

z kurami to jak z gołębiami . jak się nie trzyma czystości to i śmierdzi . a czy ty Konrad coś czułeś u nas przy 3 gołębnikach i prawie 200 gołębiach . trzeba co tydzień wyczyścić kurnik z odchodów . to szybka praca a raz ,dwa , razy do roku oprysk z wapna gaszonego wewnątrz zrobić . nie ma szans na smród .
dokladnie jak sie sprząta to nie czuć
Kondzio 11:49, 14 sty 2014

Nikita napisał(a)
Witaj Kondziu – jeszcze u ciebie nie byłam, ale już nadrabiam zaległości.
Fiu, fiu, fiu co za ogród!!! Piękny, kolorowy, kwiatowy!!! Rabat trawkowe urocze, wrzosowisko cudne i nawet klon palmowy nad strumyczkiem. Oj facet – wielki szacun dla ciebie. Będę do ciebie zaglądała w poszukiwaniu inspiracji i pomysłów na nowe rabatki. Pozdrawiam cieplutko.

PS. Źródła tajne łamane przez poufne donoszą, że kurki zmierzasz mieć – super, jestem bardzo ich ciekawa…..

dziekuje bardzo za komplementa hi hi hi bardzo sie cieszę ze nie tylko mi sie podoba i ze ktoś moze inspiracje brać z mojego ogrodu zapraszam i odgapiaj co chcesz tez jestem ciekaw jaki wyjdzie kurnik
Kondzio 11:53, 14 sty 2014

Gabriela napisał(a)
Dalej widzę temat kur na tapecie. Alina ma rację, zresztą nawóz będzie Ci potrzebny do ogrodu, to i będziesz często czyścić, tylko uwaga bo jest najmocniejszy i najłatwiej nim spalić rośliny. Ja dostałam jesienią trochę takiego kilkuletniego kurzeńca i to jest po prostu już czarna ziemia bez żadnego zapachu. Moi rodzice kiedyś w kryzysie hodowali kury i było ich max. sześć sztuk, zapewniam że żadne zapachy się nie wydzielały. Parę kur, to przecież nie to samo co kurza ferma z setkami ptaków.
dokladnie dobrze ze ktoś jest kto mnie broni wiem mój gołębi który dostałem od Alinki nie stety nie zdążyłem w poprzednim sezonie i moczy sie beczce i bede musiał go jeszcze bardzie rozcieczyc i bede podlewał rośliny nim przed wypuszczeniem liści przez rośliny oczywiście jak mi sie uda
Kondzio 11:54, 14 sty 2014

Bobik napisał(a)
Ładnie Kondzio, bardzo ładnie...
dziekuje
AniaDS 18:03, 14 sty 2014

Wpadłam z pozdrowieniami
Kondzio 18:09, 14 sty 2014

AniaDS napisał(a)
Wpadłam z pozdrowieniami
odpozdrawiam hi hi hi
Madzenka 18:33, 14 sty 2014

Kondzio absolutnie o nic się nie gniewam
Bogdzia 18:34, 14 sty 2014

Temat kurek nadal na tapecie. Przybedzie Ci pracy ale fajnie jest obserwowac zwierzeta w tym kurki.Nikt nie pokazywał zdjec kur , wprawdzie jest taki wątek ,,kury w angielskim ogrodzie" ale te bedą w polskim ogrodzie.. Pozdrawiam serdecznie.
Kondzio 18:56, 14 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
Kondzio absolutnie o nic się nie gniewam
to dobrze