Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 23:55, 11 sty 2014

aniaib napisał(a)

grill zapowiada się świetnie, postaram się nie wyprzedzać faktów i mimo wszystko czytać po kolei, ale jestem strasznie ciekawa obecnego wyglądu ))
jest duża różnica hi hi hi
an_tre 23:56, 11 sty 2014

Kondzio macham i pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Kasiek 23:58, 11 sty 2014

Kondziu fajny grill i jaja zapowiadaja sie...tez fajnie
Kondzio 23:58, 11 sty 2014

an_tre napisał(a)
Kondzio macham i pozdrawiam
odmachuje hi hi hi
Kondzio 23:59, 11 sty 2014

Kasiek napisał(a)
Kondziu fajny grill i jaja zapowiadaja sie...tez fajnie
dzieki hi hi hi
Nikita 20:42, 12 sty 2014

Witaj Kondziu – jeszcze u ciebie nie byłam, ale już nadrabiam zaległości.
Fiu, fiu, fiu co za ogród!!! Piękny, kolorowy, kwiatowy!!! Rabat trawkowe urocze, wrzosowisko cudne i nawet klon palmowy nad strumyczkiem. Oj facet – wielki szacun dla ciebie. Będę do ciebie zaglądała w poszukiwaniu inspiracji i pomysłów na nowe rabatki. Pozdrawiam cieplutko.

PS. Źródła tajne łamane przez poufne donoszą, że kurki zmierzasz mieć – super, jestem bardzo ich ciekawa…..

alinak 00:20, 14 sty 2014

Kondzio napisał(a)
pewnie kozy śmierdzą i ptaki tez ale zreszta my tez hi hi hi jak byśmy byli zamknecimi nie mieli toalet no to jak by było jednej strony jest sąsiad ale ma dom blisko ulicy jak my a kurnik bedzie prawie na środku działki po,drugiej nie ma domu tam może powstaną bliźniaki moze im trochę odstraszy klientów hi hi hi a po drugie mieszkamy pod krakowskiej wsi wiec o co chodzi ja jajek nie bedziemy sprzedawac bo to maja być dla nas hi h hi

z kurami to jak z gołębiami . jak się nie trzyma czystości to i śmierdzi . a czy ty Konrad coś czułeś u nas przy 3 gołębnikach i prawie 200 gołębiach . trzeba co tydzień wyczyścić kurnik z odchodów . to szybka praca a raz ,dwa , razy do roku oprysk z wapna gaszonego wewnątrz zrobić . nie ma szans na smród .
nebel 02:34, 14 sty 2014

Kondzio, wybacz dawno nie zagladalam Dzisiaj nadrabiam wszystkie zaleglosci na forum.
Pozdrawiam w Nowym Roku i dzieki za odwiedziny. ewa
Bobik 11:07, 14 sty 2014

Ładnie Kondzio, bardzo ładnie...
Gabriela 11:32, 14 sty 2014

Dalej widzę temat kur na tapecie. Alina ma rację, zresztą nawóz będzie Ci potrzebny do ogrodu, to i będziesz często czyścić, tylko uwaga bo jest najmocniejszy i najłatwiej nim spalić rośliny. Ja dostałam jesienią trochę takiego kilkuletniego kurzeńca i to jest po prostu już czarna ziemia bez żadnego zapachu. Moi rodzice kiedyś w kryzysie hodowali kury i było ich max. sześć sztuk, zapewniam że żadne zapachy się nie wydzielały. Parę kur, to przecież nie to samo co kurza ferma z setkami ptaków.