Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

alinak 19:37, 20 sty 2014

zamawiałeś jasiek rośliny ? ...okropnie mnie kuszą piękne piwonie na all. ale ceny.....już nie kuszące
Kondzio 20:04, 20 sty 2014

alinak napisał(a)
zamawiałeś jasiek rośliny ? ...okropnie mnie kuszą piękne piwonie na all. ale ceny.....już nie kuszące
róże będę zamawiali na pewno ale pod koniec lutego a resztę bede kupował w szkółkach jak mi coś bedzie potrzebne na razie skupiam sie na roślinach które już mam i mam z pięć kartek pisanych roślin hi hi hi ale nie wyrobie sie z kupowaniem mam dużo zachcianek chce szklarnie i kurnik i róże dokupić piwonie tez by sie przydały i trawy chce zmienić rabate przy tarasie zmienić rabaty angielskie Alinka zadajesz trudne pytania hi hi hi na które mam dużo odpowiedzi hi hi hi
kaisog1 13:05, 21 sty 2014

Konrad piszesz, że na działce obok maja powstać bliźniaki...... przemyśl ten kurnik bo każą Ci go zlikwidować.... ze względu na smród.... przemyśl to jeszcze.... ale moim zdaniem kury gdzie bezpośrednio są sąsiedzi to nie najlepszy pomysł....
Kondzio 13:26, 21 sty 2014

kaisog1 napisał(a)
Konrad piszesz, że na działce obok maja powstać bliźniaki...... przemyśl ten kurnik bo każą Ci go zlikwidować.... ze względu na smród.... przemyśl to jeszcze.... ale moim zdaniem kury gdzie bezpośrednio są sąsiedzi to nie najlepszy pomysł....
gosiu nie mogą minie zmusić do demontażu hi hi hi bo na to nie muszę mieć pozwolenia mam adwokata w domu hi hi hi a po drugie jak smroda samochody to nie każą ci go wynieść lub jak dają gnoju na pola to tez nie zabronią na całe szczęście nic mi nie zrobią hi hi hi
aniaib 15:15, 21 sty 2014

Kondzio napisał(a)
dzieki staram sie jak mogę żeby się nie zawieść na sobie ani was hi hi hi ogrodowisko jest motywujące i wiem ze w tym roku mój ogród jeszcze sie zmieni mam nadzieje ze na lepiej hi hi hi mam juz pomysły ale zobaczymym jak sie je wykona

jestem ciekawa co Ty jeszcze możesz zmieniać w takim ogrodzie Ale wiem, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, więc będę podglądać )
Mathildis 15:53, 21 sty 2014

odwiedzam, próbuję nadrobić..
kurnik OK, ale ile kurek planujesz?
idę jeszcze wstecz poszukać pisma obrazkowego
Kondzio 16:14, 21 sty 2014

Mathildis napisał(a)
odwiedzam, próbuję nadrobić..
kurnik OK, ale ile kurek planujesz?
idę jeszcze wstecz poszukać pisma obrazkowego
piec lub sześć witam dawno ciebie nie było hi hi hi
Pszczelarnia 16:16, 21 sty 2014

Kondziu, jakie masz typy piwoniowe? Doczytałam, że też "szalejesz".
Ale będzie bosko u Ciebie!
Kondzio 16:16, 21 sty 2014

aniaib napisał(a)

jestem ciekawa co Ty jeszcze możesz zmieniać w takim ogrodzie Ale wiem, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, więc będę podglądać )
oj jest przedewszystkim obsadzenia bo budowa ogrodu chyba zostaje hi hi hi ewentualnie jakieś poprawki no i jakaś biżuteria hi hi hi zobaczymy co sie da zrobić w tym roku w poprzednim udało sie dużo hi hi hi
Kondzio 16:18, 21 sty 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Kondziu, jakie masz typy piwoniowe? Doczytałam, że też "szalejesz".
Ale będzie bosko u Ciebie!
jeszcze nie wiem ja zakupowe dopiero koniec lutego mam nadzieje ze nie zabraknie hi hi hi