Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 21:53, 31 sty 2014

annawu napisał(a)
No, no, no defitywnie widać wielkie zmiany, gratuluję pięknego ogrodu
dziekuje hi hi hi
alinak 21:57, 31 sty 2014

powiem krótko ..szczęka opadła ..wiesz co za to kocham forum . tyle było dla ciebie dopingu , że czasem myślałam że to wszystko rzucisz , to forum, te robotę w ogrodzie ....wrzosowisko pod brzozami nasunęło mi myśl że i ja może powinnam pod brzozami takowe założyć . zainspirowałeś mnie ....
Kondzio 22:00, 31 sty 2014

alinak napisał(a)
powiem krótko ..szczęka opadła ..wiesz co za to kocham forum . tyle było dla ciebie dopingu , że czasem myślałam że to wszystko rzucisz , to forum, te robotę w ogrodzie ....wrzosowisko pod brzozami nasunęło mi myśl że i ja może powinnam pod brzozami takowe założyć . zainspirowałeś mnie ....
miedzy innymi ty mnie motywowalaś do pracy i op.... Hi hi hi no maź mnie nie wpuści do domu hi hi hi a ja go tak bardzo lubię hi hi hi
dajana 22:03, 31 sty 2014

Mnie też gały wyszły z orbit ze zdumienia .Matusiu Konrad w ciągu jednego roku takie zmiany? Jaki masz teraz piękny ogród az mi się wierzyć nie chce że w ciągu roku można tak przebudować ogród Piękne rośliny ładne linie i kanciki Tak czyściutko i elegancko i woda, kącik intymny i nawet warzywka .Dokonałeś wielkich rzeczy Konrad Gratuluję !możesz być z siebie dumny
baraga1904 22:04, 31 sty 2014

...szokistyczne zmiany!!! ten kolaż pięknie to pokazał....gratuluję....
dajana 22:06, 31 sty 2014

Gdzie kupowałeś ten kamień i jak się zwie, odpowiada mi kolorem ,gabarytami a nie jest to przecież ani wapień ani piaskowiec .Możesz mi zdradzić jego nazwę i gdzie mam takiego szukać?
Kondzio 22:10, 31 sty 2014

dajana napisał(a)
Mnie też gały wyszły z orbit ze zdumienia .Matusiu Konrad w ciągu jednego roku takie zmiany? Jaki masz teraz piękny ogród az mi się wierzyć nie chce że w ciągu roku można tak przebudować ogród Piękne rośliny ładne linie i kanciki Tak czyściutko i elegancko i woda, kącik intymny i nawet warzywka .Dokonałeś wielkich rzeczy Konrad Gratuluję !możesz być z siebie dumny
dziekuje aż chce sie iść do pracy w ogrodzie ale śnieg hi hi hi
alinak 22:11, 31 sty 2014

taaak pamiętam . szokiem było jak siedziałam na tarasie i patrzyliśmy na dwa różne ogrody ja widziałam piękny , ale jeszcze młody ogród . co nie co do uporządkowania i pogrupowania , a ty patrzyłeś na ten sam ogród i narzekałeś że to wszystko jest do d...
w twoim ogrodzie największa zmiana jest to że bardzo dojrzał , rośliny starzeją się . to co dosadzasz ma już piękne tło .
zobacz na brzozy . czym byłoby wrzosowisko bez nich ....a obwódki z lawendy , żurawek , czym bez pięknych dorosłych bylin i traw.
Kondzio 22:11, 31 sty 2014

baraga1904 napisał(a)
...szokistyczne zmiany!!! ten kolaż pięknie to pokazał....gratuluję....
dziekuje hi hi hi
Kondzio 22:13, 31 sty 2014

dajana napisał(a)
Gdzie kupowałeś ten kamień i jak się zwie, odpowiada mi kolorem ,gabarytami a nie jest to przecież ani wapień ani piaskowiec .Możesz mi zdradzić jego nazwę i gdzie mam takiego szukać?
nie pamietam jak sie nazywa kamień mozna je kupic modlniczce tam gdzie sprzedają kamień on jest taki zielonkawy