Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 23:28, 31 sty 2014

Agania napisał(a)
Kondziu, ty jak księgowy zrobiłeś bilans za 2013 rok ,tylko nam oszczędź rachunku zysków i strat, bo wiadomo jak jest, ale przede wszystkim widać tutaj twoją ogromną pracę

brzegów nawet nie widzę, ale jest co podziwiać widzę trawy i przewieszającego się klona, cudny widoczek gratuluję

wrzosowisko, a raczej brzozowikso,

to dla mnie raj, masz podobne spojrzenie na ogród jak ja, jesteś moją bratnią duszą

buziaki

rozczuliłem się hi hi hi dziekuje ale to dzięki wam mój ogrod tak wyglada hi hi hi
dajana 23:32, 31 sty 2014

Od początku wiem ze to ma być ogród romantyczny z przewagą róż bylin ,lawendy ,hortensjii traw .dzwonków, pnące Clematisy,pergole ,płynący potoczek piękne białe latarenki i ogromne skrzynie przy samym tarasie z pachnącymi różami Styl mojego domu sam podpowiada styl ogrodu Biała furtka ,biała brama wjazdowa i zielone wejściowe ogrodzenie Różnica poziomów ok 5 m narzuca też kamienne wzmocnienie skarp a z najwyższego miejsca płynący potoczek Oczywiście i drzewa posadzę aby troszkę zacienić bo póki co to wszędzie niemal patelnia .Skoro już się tak rozgadałam to dołożę jeszcze kolorystykę Biel ,wszystkie odcienie różu niebieskości po granat i fiolet.Stylem chyba będziemy mieli podobne ogrody bo przeczytałam że masz już ponad 200 róż.U mnie też ich będzie ogromna ilość ale ile to się okaże przy nasadzeniach .Zobaczymy jak mi wyjdzie
Kondzio 23:36, 31 sty 2014

dajana napisał(a)

Od początku wiem ze to ma być ogród romantyczny z przewagą róż bylin ,lawendy ,hortensjii traw .dzwonków, pnące Clematisy,pergole ,płynący potoczek piękne białe latarenki i ogromne skrzynie przy samym tarasie z pachnącymi różami Styl mojego domu sam podpowiada styl ogrodu Biała furtka ,biała brama wjazdowa i zielone wejściowe ogrodzenie Różnica poziomów ok 5 m narzuca też kamienne wzmocnienie skarp a z najwyższego miejsca płynący potoczek Oczywiście i drzewa posadzę aby troszkę zacienić bo póki co to wszędzie niemal patelnia .Skoro już się tak rozgadałam to dołożę jeszcze kolorystykę Biel ,wszystkie odcienie różu niebieskości po granat i fiolet.Stylem chyba będziemy mieli podobne ogrody bo przeczytałam że masz już ponad 200 róż.U mnie też ich będzie ogromna ilość ale ile to się okaże przy nasadzeniach .Zobaczymy jak mi wyjdzie
zgadza sie styl będziemy mieli podobny ale każdy styl wyglada inaczej inne dodatki i inne kolory zobaczymy jak to wszystko wyjdzie
Mirka 23:52, 31 sty 2014

Konrad już nie zazdraszczam chcem w realu zobaczyć nie masz wyjścia .Pozdrawiam
Kondzio 10:00, 01 lut 2014

Mirka napisał(a)
Konrad już nie zazdraszczam chcem w realu zobaczyć nie masz wyjścia .Pozdrawiam
hi hi hi
Marlenaa 14:56, 01 lut 2014

Nie ma to jak metamorfozy Tylko Ty jeden wiesz ile pracy i czasu Cię to kosztowało. Ślicznie
Gratuluję !!!
Kondzio 15:03, 01 lut 2014

Marlenaa napisał(a)
Nie ma to jak metamorfozy Tylko Ty jeden wiesz ile pracy i czasu Cię to kosztowało. Ślicznie
Gratuluję !!!
dziekuje bardzo bardzo
agata19762 15:39, 01 lut 2014

ruch u Ciebie jak w ulu
Kondzio 15:42, 01 lut 2014

agata19762 napisał(a)
ruch u Ciebie jak w ulu
hi hi hi czasami jest ruch a czasami cisza hi hi hi
Madzenka 18:47, 01 lut 2014

Kondzio napisał(a)
A to zrobione przezAnie asc hi hi hi

Kondo szok, szok, szok!!!
I napisz mi koniecznie co to za carex, ktory posadziłeś przy strumieniu obok klona. Szok, szok, szok!!!