Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 22:26, 31 sty 2014

alinak napisał(a)
taaak pamiętam . szokiem było jak siedziałam na tarasie i patrzyliśmy na dwa różne ogrody ja widziałam piękny , ale jeszcze młody ogród . co nie co do uporządkowania i pogrupowania , a ty patrzyłeś na ten sam ogród i narzekałeś że to wszystko jest do d...
w twoim ogrodzie największa zmiana jest to że bardzo dojrzał , rośliny starzeją się . to co dosadzasz ma już piękne tło .
zobacz na brzozy . czym byłoby wrzosowisko bez nich ....a obwódki z lawendy , żurawek , czym bez pięknych dorosłych bylin i traw.
zgadzam sie ale czabylo to wszystko uporządkować czego ja w tedy nie umiałem wiedziałem ze mi sie podobał ogród Danusi ale zeby mieć taki ogrod musiałby większość roslin usunąć a na to nie miałem ani sumienia ani w pewnym momencie pieniędzy i dzieki wam zakochalem sie w swoim ogrodzie i zaczynałem oglądać ogrody i zakochalem sie w kilku ogrodach i zacząłem podglądać je i tworzyć swój ogrod hi hi hi
rozajerycha 22:31, 31 sty 2014

Kondzio napisał(a)
zgadzam sie ale czabylo to wszystko uporządkować czego ja w tedy nie umiałem wiedziałem ze mi sie podobał ogród Danusi ale zeby mieć taki ogrod musiałby większość roslin usunąć a na to nie miałem ani sumienia ani w pewnym momencie pieniędzy i dzieki wam zakochalem sie w swoim ogrodzie i zaczynałem oglądać ogrody i zakochalem sie w kilku ogrodach i zacząłem podglądać je i tworzyć swój ogrod hi hi hi

Dobrze,że nie miałeś sumienia ...
dajana 22:36, 31 sty 2014

Kondzio napisał(a)
nie pamietam jak sie nazywa kamień mozna je kupic modlniczce tam gdzie sprzedają kamień on jest taki zielonkawy

Dziękuję ,chyba już wiem co to za kamień pasuje mi na skarpy i nie tylko Podoba mi się bardzo to miejsce z kranikiem ,jest super .Też bym już wtargnęła z robotami do ogrodu Mam już wstępny projekt swego i doczekać się nie mogę
Kondzio 22:40, 31 sty 2014

rozajerycha napisał(a)

Dobrze,że nie miałeś sumienia ...
hej Marciu miło ciebie słyszeć hi hi hi
Kondzio 22:41, 31 sty 2014

dajana napisał(a)

Dziękuję ,chyba już wiem co to za kamień pasuje mi na skarpy i nie tylko Podoba mi się bardzo to miejsce z kranikiem ,jest super .Też bym już wtargnęła z robotami do ogrodu Mam już wstępny projekt swego i doczekać się nie mogę
super ciekawe jak bedzie wyglądał jaki styl wybrałaś
viva 23:01, 31 sty 2014

Kondzio, obejrzałam Twoje metamorfozy. Zrobiłeś kawał roboty. Masz piękny ogród
Kącik z brzozami urzekający Gratulacje
alinak 23:05, 31 sty 2014

skalpela sobie przerwałam żeby jeszcze raz pozerkać ...padam
Kondzio 23:07, 31 sty 2014

alinak napisał(a)
skalpela sobie przerwałam żeby jeszcze raz pozerkać ...padam
hi hi hi hi
Kondzio 23:09, 31 sty 2014

viva napisał(a)
Kondzio, obejrzałam Twoje metamorfozy. Zrobiłeś kawał roboty. Masz piękny ogród
Kącik z brzozami urzekający Gratulacje
dziekuje twój ogród miedzy innymi zmotywowało mnie do pracy i przemian hi hi hi i wyboru co chce osiągnąć
Agania 23:22, 31 sty 2014

Kondziu, ty jak księgowy zrobiłeś bilans za 2013 rok ,tylko nam oszczędź rachunku zysków i strat, bo wiadomo jak jest, ale przede wszystkim widać tutaj twoją ogromną pracę

brzegów nawet nie widzę, ale jest co podziwiać widzę trawy i przewieszającego się klona, cudny widoczek gratuluję

wrzosowisko, a raczej brzozowikso,

to dla mnie raj, masz podobne spojrzenie na ogród jak ja, jesteś moją bratnią duszą

buziaki