Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Tess 21:30, 26 wrz 2012

ell napisał(a)

no to ja mam chyba lepiej
Co powiesz na związek baran z baranem - to dopiero jazda - mam ja na codzień

Żartujesz??? Myślałam, że to niemożliwe
ale jazda))))))))
kaisog1 21:30, 26 wrz 2012

A ja jestem szuwarek
Kondzio 21:30, 26 wrz 2012

alinak napisał(a)
kurczę trzeba tam tych rozchodników i może ze trzy szt porozrzucać niskich różowych marcinków .

a czy przyjęły się Konrad żurawki , które ci rozmnożyłam ?
Ok ta bedziemy próbowac
Kondzio 21:31, 26 wrz 2012

Tess napisał(a)

no to ja mam chyba lepiej
Co powiesz na związek baran z baranem - to dopiero jazda - mam ja na codzień

Żartujesz??? Myślałam, że to niemożliwe
ale jazda))))))))
Nie zartuje
Kondzio 21:32, 26 wrz 2012

kaisog1 napisał(a)
A ja jestem szuwarek
Tez Fajny ja tylko nie dogaduje sie z wagami
kaisog1 21:33, 26 wrz 2012

Czyli nie dogadasz się z moim synem
Kondzio 21:36, 26 wrz 2012

e tam dogaduje sie ale sie kuce cos nie moge ich strawic ale chyba wszystko zalezy od wychowania nie ma klasyfikowac ludzi do znaków Miałem chyba pecha do ludzi z tych znaków
anna_studio 21:37, 26 wrz 2012

...najbardziej w Twoim ogrodzie podoba mi się miejsce tarasu i jego otoczenie...oryginalnie rozwiązane..
i z klimatem
no i.....trzmieliny....
przemyślanych posunięć ogrodowych życzę...bo tu ruch wielki
kaisog1 21:38, 26 wrz 2012

Przez Ciebie zajrzałam na strony "magiczne" ale wyczytałam cos fajnego o dniu, w którym sie urodziłam (czyli środa)

"Urodzona trzeciego
Co mówią gwiazdy o osobach urodzonych trzeciego dnia miesiąca?

Talent artystyczny
Trójki mają wielki talent artystyczny. Ujawnia się zwłaszcza w karierze literackiej lub dziennikarskiej oraz aktorstwie. Jeśli zrządzeniem losu nie pracują w tych dziedzinach, powinny przynajmniej robić to hobbystycznie. Poza tym, cechuje je wyobraźnia, poczucie humoru i dar wymowy.
Wrodzone umiłowanie harmonii uwidacznia się we wszystkim, co robią: od wyboru ubrania po urządzenia domu. Mają talent do aranżowania kwiatów.
Pracowitość
Urodzeni trzeciego dnia miesiąca mają niespożyte pokłady energii. Ich entuzjazm jest dla innych inspiracją. Odnoszą sukcesy w handlu, dzięki swojej pracowitości i silnej samodyscyplinie. Nie mieszają się w sprawy zawodowe współpracowników i tego samego oczekują w zamian. Mają skłonności przywódcze, dlatego u innych wzbudzają respekt.
W pracy nie powinny rozmieniać się na drobne, a raczej skupić się na ważniejszych priorytetach.
Trójki są szczere, nie boją się wyróżniać z tłumu. Sympatyczne, towarzyskie mają wielki krąg znajomych. Wierzą w siebie. Niezależność jest dla nie bardzo istotna, ale nie krępuje ich przebywanie w większej grupie ludzi. Partnerzy osób urodzonych trzeciego, nie będą narzekać na nudę.
Słabe strony
Osoby urodzone trzeciego dnia miesiąca są charyzmatyczne, jednak ich słabą stroną są częste wahania nastroju. Jeśli mają zły dzień, lepiej ich unikać. Nie potrafią wybaczać, a kiedy raz się na kimś zawiodą, trudno odzyskać ich zaufanie. Jeśli nie są ostrożni, ludzie często ich okłamują.
Nie powinny pożyczać pieniędzy, zwłaszcza jeśli nie są pewni zwrotu długu. Lepiej nie ryzykować."
Kondzio 21:43, 26 wrz 2012

kaisog1 napisał(a)
Przez Ciebie zajrzałam na strony "magiczne" ale wyczytałam cos fajnego o dniu, w którym sie urodziłam (czyli środa)

"Urodzona trzeciego
Co mówią gwiazdy o osobach urodzonych trzeciego dnia miesiąca?

Talent artystyczny
Trójki mają wielki talent artystyczny. Ujawnia się zwłaszcza w karierze literackiej lub dziennikarskiej oraz aktorstwie. Jeśli zrządzeniem losu nie pracują w tych dziedzinach, powinny przynajmniej robić to hobbystycznie. Poza tym, cechuje je wyobraźnia, poczucie humoru i dar wymowy.
Wrodzone umiłowanie harmonii uwidacznia się we wszystkim, co robią: od wyboru ubrania po urządzenia domu. Mają talent do aranżowania kwiatów.
Pracowitość
Urodzeni trzeciego dnia miesiąca mają niespożyte pokłady energii. Ich entuzjazm jest dla innych inspiracją. Odnoszą sukcesy w handlu, dzięki swojej pracowitości i silnej samodyscyplinie. Nie mieszają się w sprawy zawodowe współpracowników i tego samego oczekują w zamian. Mają skłonności przywódcze, dlatego u innych wzbudzają respekt.
W pracy nie powinny rozmieniać się na drobne, a raczej skupić się na ważniejszych priorytetach.
Trójki są szczere, nie boją się wyróżniać z tłumu. Sympatyczne, towarzyskie mają wielki krąg znajomych. Wierzą w siebie. Niezależność jest dla nie bardzo istotna, ale nie krępuje ich przebywanie w większej grupie ludzi. Partnerzy osób urodzonych trzeciego, nie będą narzekać na nude
Słabe strony
Osoby urodzone trzeciego dnia miesiąca są charyzmatyczne, jednak ich słabą stroną są częste wahania nastroju. Jeśli mają zły dzień, lepiej ich unikać. Nie potrafią wybaczać, a kiedy raz się na kimś zawiodą, trudno odzyskać ich zaufanie. Jeśli nie są ostrożni, ludzie często ich okłamują.
Nie powinny pożyczać pieniędzy, zwłaszcza jeśli nie są pewni zwrotu długu. Lepiej nie ryzykować."
Czytam jak bym czytał o sobie