Przez Ciebie zajrzałam na strony "magiczne" ale wyczytałam cos fajnego o dniu, w którym sie urodziłam (czyli środa)
"Urodzona trzeciego
Co mówią gwiazdy o osobach urodzonych trzeciego dnia miesiąca?
Talent artystyczny
Trójki mają wielki talent artystyczny. Ujawnia się zwłaszcza w karierze literackiej lub dziennikarskiej oraz aktorstwie. Jeśli zrządzeniem losu nie pracują w tych dziedzinach, powinny przynajmniej robić to hobbystycznie. Poza tym, cechuje je wyobraźnia, poczucie humoru i dar wymowy.
Wrodzone umiłowanie harmonii uwidacznia się we wszystkim, co robią: od wyboru ubrania po urządzenia domu. Mają talent do aranżowania kwiatów.
Pracowitość
Urodzeni trzeciego dnia miesiąca mają niespożyte pokłady energii. Ich entuzjazm jest dla innych inspiracją. Odnoszą sukcesy w handlu, dzięki swojej pracowitości i silnej samodyscyplinie. Nie mieszają się w sprawy zawodowe współpracowników i tego samego oczekują w zamian. Mają skłonności przywódcze, dlatego u innych wzbudzają respekt.
W pracy nie powinny rozmieniać się na drobne, a raczej skupić się na ważniejszych priorytetach.
Trójki są szczere, nie boją się wyróżniać z tłumu. Sympatyczne, towarzyskie mają wielki krąg znajomych. Wierzą w siebie. Niezależność jest dla nie bardzo istotna, ale nie krępuje ich przebywanie w większej grupie ludzi. Partnerzy osób urodzonych trzeciego, nie będą narzekać na nudę.
Słabe strony
Osoby urodzone trzeciego dnia miesiąca są charyzmatyczne, jednak ich słabą stroną są częste wahania nastroju. Jeśli mają zły dzień, lepiej ich unikać. Nie potrafią wybaczać, a kiedy raz się na kimś zawiodą, trudno odzyskać ich zaufanie. Jeśli nie są ostrożni, ludzie często ich okłamują.
Nie powinny pożyczać pieniędzy, zwłaszcza jeśli nie są pewni zwrotu długu. Lepiej nie ryzykować."