Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

ka1sia 22:14, 19 mar 2014

Konrad, no co Ty?! Ogrodowisko bez hi hi hi... nie podoba mi się to, zostań z nami
WilczaGora 22:16, 19 mar 2014

Kondzio napisał(a)
no bo juz 1000 stron bedzie i nie podjąłem decyzji czy kontynułować czy zamknąć wątek mówiłem juz jakiś czas temu o tym

byłam pewna że się "krygujesz" ...
zamykać ? niby dlaczego ?
po 1000 są tylko 2 drogi....kontynuować albo kontynuować
Kondzio 08:54, 20 mar 2014

ka1sia napisał(a)
Konrad, no co Ty?! Ogrodowisko bez hi hi hi... nie podoba mi się to, zostań z nami
zdecydować muszę sam ogrodowisko mnie tak pochłania nie umiem sie od niego uwolnić uwielbiam was bardzo bardzo odkąd ma iPada to fszedzie na ogrodowisko wchodzę
Kondzio 08:58, 20 mar 2014

WilczaGora napisał(a)

byłam pewna że się "krygujesz" ...
zamykać ? niby dlaczego ?
po 1000 są tylko 2 drogi....kontynuować albo kontynuować
dla tego ze jestem uzależniony od ogrodowiska od przyjaciół tu poznanych iPad noszę wszędzie prawie pod prysznic trochę to skomplikowane sam nie wiem jamtez was pokochałem wszystkich ale mam tez jak wy życie poza wirtualnym a ja nie umiem tego podzielić i to mnie wstrzymuje tworzeniem dalszego ciagu historii mojego ogrodu
hanka_andrus 09:32, 20 mar 2014

Konrad, ani mi się waż. Ogród będziesz miał z nami, albo i bez nas. Bo nie dla nas go tworzysz, ale dla siebie. tyle, że tu masz nasze wsparcie, a bez nas, byłbyś sam w ogrodzie, ani komu się pożalić na robaczki, ani na te czarne plamki na liściach, bo nikt poza ogrodnikiem tego nie zrozumie, że można się tym przejmować do tego stopnia.

Powodzenia w uprawie róż.
Mirka 09:46, 20 mar 2014

hanka_andrus napisał(a)
Konrad, ani mi się waż. Ogród będziesz miał z nami, albo i bez nas. Bo nie dla nas go tworzysz, ale dla siebie. tyle, że tu masz nasze wsparcie, a bez nas, byłbyś sam w ogrodzie, ani komu się pożalić na robaczki, ani na te czarne plamki na liściach, bo nikt poza ogrodnikiem tego nie zrozumie, że można się tym przejmować do tego stopnia.

Hania podpisuję się pod tym co napisałaś obiema rękami.O.bez twojego wątku nie wyobrażam sobie.Pozdrawiam
Kondzio 09:50, 20 mar 2014

hanka_andrus napisał(a)

wiem Haniu i dla tego jest to dla mnie bardzo bolesne i nie chce podejmować decyzji pochopnie bo kocham ogrodowisko ijestem z wami prawie dwa lata bedzie w lipcu pomogliscie mi wydoroślec hi hi hi albo muszę coś zrobić zeby i tu być i tu zobaczymy mam co przemyśleć
Kondzio 09:52, 20 mar 2014

Mirka napisał(a)
Hania podpisuję się pod tym co napisałaś obiema rękami.O.bez twojego wątku nie wyobrażam sobie.Pozdrawiam
Miro wiem ja tez sie podpisuje pod tym tylko ja siedzę na ogrodowisku jak oczy otworze do zamknięcia oczów cały czas od poniedziałku do niedzieli jest otwarte ogrodowisko tym sie nie pokoje
Mirella 10:23, 20 mar 2014

Kondzio, chcesz zrezygnować ?wprowadż program naprawczy jak Ania ,ale musisz być z nami, Twoje radosne hi hi hi nie może nagle zniknąć z tego forum, zły pomysł stanowczo mówię Nie.
Mirka 10:29, 20 mar 2014

Kondzio napisał(a)
Miro wiem ja tez sie podpisuje pod tym tylko ja siedzę na ogrodowisku jak oczy otworze do zamknięcia oczów cały czas od poniedziałku do niedzieli jest otwarte ogrodowisko tym sie nie pokoje
A ty myślisz że tylko ty siedzisz a my wszyscy to co też tak mamy.Ja nawet w pracy na telefonie jak chwilunia wolna też zalogowana cały dzień bo na bieżąco chcę być.