Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

hanka_andrus 10:29, 20 mar 2014

U zarania dziejów O. byłam w każdym wątku bez wyjątku. Serio. Witałam nowozaciężnych, i chlebem i solą i kwiatkiem z rabatki.
Teraz odpuszczam, gdzie nie gdzie wpadam, czasem zagadam do sąsiada, cokolwiek spojrzę w ulubione, i na tym skończone.
Nie można być niewolnikiem, tu nie ma przymusu.Masz czas zajrzysz, nie masz - spoko, nikt się nie obraza. Przecież na egzystencję i kwiatki zarabiać trzeba. A poza tym, normalne życie. I wszyscy to rozumiemy, bo sami tak ciągniemy.
Uszy do góry, zrób kalendarz, że na O to tylko od tej do tej, ale bądź z nami. Hejka!
Mala_Mi 10:49, 20 mar 2014

Kondzio, ja Ciebie sobie za wzór stawiam... bohatera w walce z nałogami... a Ty, Ty... przyszłam chwilę sie uspokoić bo nerwa złapałam.. nie istotne na co, a jak nerw to wiesz co... ale myślę sobie 3 dni wytrzymałam, wytrzymam i czwarty... kiedyś będzie z górki...
I zamiast natchnienia znów mam biadolenie.. chyba złość na Tobie wyląduję..

Nie chrzań głupot.. komu się będziemy żalić z porażek i z kim będziemy sie cieszyć z sukcesów?????
Wygrałeś z jednym nałogiem.. wygrasz i z drugim.. rozsądek przy ilości siedzenia na forum.. Jedni oglądają filmy w telewizorze lub kinie, a ja siedzę na forum.... mój wybór... i myślę, że i tak mniej gapie sie w tę moja ogrodowiskową telewizornie niż niejedna osoba gapi sie w telewizor

Akurat 1000 wypadnie na nowy sezon ogrodowy ze zmianami.... wystartujesz z nowym ogrodem.. a mój wpis nie będzie jako pierwszy na wątku...co mnie też wnerwia za każdym razem

Mala_Mi 10:52, 20 mar 2014

hanka_andrus napisał(a)
Konrad, ani mi się waż. Ogród będziesz miał z nami, albo i bez nas. Bo nie dla nas go tworzysz, ale dla siebie. tyle, że tu masz nasze wsparcie, a bez nas, byłbyś sam w ogrodzie, ani komu się pożalić na robaczki, ani na te czarne plamki na liściach, bo nikt poza ogrodnikiem tego nie zrozumie, że można się tym przejmować do tego stopnia.

Powodzenia w uprawie róż.

Hanuś ... jak to pięknie ujęłaś.... dokładnie o to chodzi w tym wszystkim Nic oddać nic ująć...

Kondzio.. u Hani też już wieki nie byłam, a bardzo ja lubię.. bo nie ma fizycznej możliwościowi być u każdego.. ale Hania mądra baba i wie, że sie nie rozdwoję jak żaba.. ...
Kondzio 10:57, 20 mar 2014

Mirella napisał(a)
Kondzio, chcesz zrezygnować ?wprowadż program naprawczy jak Ania ,ale musisz być z nami, Twoje radosne hi hi hi nie może nagle zniknąć z tego forum, zły pomysł stanowczo mówię Nie.
bede musiał coś wymyślić
Kondzio 11:00, 20 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)

Hanuś ... jak to pięknie ujęłaś.... dokładnie o to chodzi w tym wszystkim Nic oddać nic ująć...

Kondzio.. u Hani też już wieki nie byłam, a bardzo ja lubię.. bo nie ma fizycznej możliwościowi być u każdego.. ale Hania mądra baba i wie, że sie nie rozdwoję jak żaba.. ...
anulu wiem juz próbowałem odejść ale i tak zagladalem do was nie rejestrując sie dla tego mysle nad takim rozwiązaniem jak magnolia lub Gabrysia które nie maja swojego wątku a sa jeszcze jest czas zobaczę kocham was bardzo bardzo
Kondzio 11:01, 20 mar 2014

Mirka napisał(a)
A ty myślisz że tylko ty siedzisz a my wszyscy to co też tak mamy.Ja nawet w pracy na telefonie jak chwilunia wolna też zalogowana cały dzień bo na bieżąco chcę być.
wiem ze wiele osobna tak jak ja hi hi hi
Mirella 11:02, 20 mar 2014

Kondzio napisał(a)
bede musiał coś wymyślić

Jasne że coś wymyślisz.
Jesteś moim wirtualnym bratem; mówiłam już że jesteś podobny do mojego brata
Kondzio 11:07, 20 mar 2014

hanka_andrus napisał(a)
U zarania dziejów O. byłam w każdym wątku bez wyjątku. Serio. Witałam nowozaciężnych, i chlebem i solą i kwiatkiem z rabatki.
Teraz odpuszczam, gdzie nie gdzie wpadam, czasem zagadam do sąsiada, cokolwiek spojrzę w ulubione, i na tym skończone.
Nie można być niewolnikiem, tu nie ma przymusu.Masz czas zajrzysz, nie masz - spoko, nikt się nie obraza. Przecież na egzystencję i kwiatki zarabiać trzeba. A poza tym, normalne życie. I wszyscy to rozumiemy, bo sami tak ciągniemy.
Uszy do góry, zrób kalendarz, że na O to tylko od tej do tej, ale bądź z nami. Hejka!
dobrze Haniu zastanowimy sie razem jak ma to wyglądać dla tego napisałem o tym nie chciałem odejść po cichu bo to nie oto chodzi bo za duzo sie od was nauczyłem i przyjeliscie mnie takim jakim jestem i za to was pokochałem wiem cieżko jest najgorsze jest to ze dalej nic nie znalazłem takie życie nie ma co narzekać
Kondzio 11:07, 20 mar 2014

Mirella napisał(a)

Jasne że coś wymyślisz.
Jesteś moim wirtualnym bratem; mówiłam już że jesteś podobny do mojego brata
hi hi hi hi kofam was
Kondzio 11:15, 20 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Kondzio, ja Ciebie sobie za wzór stawiam... bohatera w walce z nałogami... a Ty, Ty... przyszłam chwilę sie uspokoić bo nerwa złapałam.. nie istotne na co, a jak nerw to wiesz co... ale myślę sobie 3 dni wytrzymałam, wytrzymam i czwarty... kiedyś będzie z górki...
I zamiast natchnienia znów mam biadolenie.. chyba złość na Tobie wyląduję..

Nie chrzań głupot.. komu się będziemy żalić z porażek i z kim będziemy sie cieszyć z sukcesów?????
Wygrałeś z jednym nałogiem.. wygrasz i z drugim.. rozsądek przy ilości siedzenia na forum.. Jedni oglądają filmy w telewizorze lub kinie, a ja siedzę na forum.... mój wybór... i myślę, że i tak mniej gapie sie w tę moja ogrodowiskową telewizornie niż niejedna osoba gapi sie w telewizor

Akurat 1000 wypadnie na nowy sezon ogrodowy ze zmianami.... wystartujesz z nowym ogrodem.. a mój wpis nie będzie jako pierwszy na wątku...co mnie też wnerwia za każdym razem

to sie cieszę wylalas mi miód na serce ze nie palisz hi hi hi ja Aniu nie biadole poprostu podałem zamiary ja przyznamy sie ze prawie cały czas sie gafie na ogrodowisko dla tego mnie trochę to niepokoi nawet kiedys specjalnie po szóstym i juz nie pamietam jak mi wywaliło moje ulubione wątki wkurzylem sie i juz od jakiegoś czasu oglądam wszystkie wpisy ja jak jestem w domu na ogrodowisko mam wyłączony telewizor i chce żebyś była jako pierwsza jak założę następny sezon uwielbiam ten wpis bo mnie motywujesz do pracy hi hi hi