Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

hanka_andrus 11:35, 20 mar 2014

No to już jest jeden plus. Po tysiączku nowy wątek, proponuję nowa nazwę:Konrad wśród róż, albo jakoś tak, ale imię musi być, bo to dla mnie jak czerwony znacznik, że muszę zajrzeć.
A teraz odkładaj katarynkę i marsz do ogrodu.
A ja idę robić szare kluski, żeby mi komórek szarych w łepetynie ździebko przybyło. Czerwony barszcz i sosik grzybowy już mam.
Mirella 11:41, 20 mar 2014

Ogrodowisko znam od początku, znam Wasze wątki, nie zakładałam wątku bo nie miałam co pokazywać i dalej nie mam każdy dzień ,wieczór itp byłam i jestem z Wami, rodzina mówi że zwariowałam,nie podzielają mojej pasji ogrodniczej, tu wszyscy się rozumieją i to jest cudne.

MagdalenaK8 11:44, 20 mar 2014

Mirella napisał(a)
Ogrodowisko znam od początku, znam Wasze wątki, nie zakładałam wątku bo nie miałam co pokazywać i dalej nie mam każdy dzień ,wieczór itp byłam i jestem z Wami, rodzina mówi że zwariowałam,nie podzielają mojej pasji ogrodniczej, tu wszyscy się rozumieją i to jest cudne.

Podzielam zdanie mojej poprzedniczki o przesiadywnaniu na ogrodowisku i pozdrawiam bardzo wiosennie
MagdalenaK8 11:45, 20 mar 2014

Matko gdzie ja to wpisałam... przepraszam. Net wariuje...
Mirka 11:52, 20 mar 2014

A ja ci jeszcze napisze że nie masz tylko wirtualnych znajomych z wieloma osobami się spotykasz np.ponałeś osobiście Danusię a ja nie choć tak blisko niej mieszkam z Alinką czy z Anią się spotykasz Gosie z Kubusiowa poznałeś to mało ?Czas zawsze można ograniczyć.Pozdrówka zostawiam.
Mirka 11:55, 20 mar 2014

hanka_andrus napisał(a)
No to już jest jeden plus. Po tysiączku nowy wątek, proponuję nowa nazwę:Konrad wśród róż, albo jakoś tak, ale imię musi być, bo to dla mnie jak czerwony znacznik, że muszę zajrzeć.
A teraz odkładaj katarynkę i marsz do ogrodu.
A ja idę robić szare kluski, żeby mi komórek szarych w łepetynie ździebko przybyło. Czerwony barszcz i sosik grzybowy już mam.
Haniu może Kondziowe rewolucje różane.Co ty na to Kondziu?
mira 11:58, 20 mar 2014

O co to? kryzysik tysiączkowy ? zauważyłam że tak wszyscy majaą hihihi , wprowadzasz plan naprawczy i spoko ale na ilość pracy w ogrodzie nie wprowadzaj planu naprawczego -
cudnie się dziś zrobiło więc pewnie pognasz do ogrodu i jak zrobisz fotki to czekam hihi zwłaszcza te narcyzowe
kaisog1 12:29, 20 mar 2014

Kondzio napisał(a)
miło to słyszeć tak sie zastanawiam nad zawieszeniem wątku bo sie kończy jeszcze nie podjąłem decyzji

To jest istna GŁUPOTA! Masz rację, że O. to pochłaniacz czasu ale po to ma sie rozum coby wystopować Ja tak zrobiłam i mam czas na wszystko
Ogranicz ale nie odchodź
mira 12:35, 20 mar 2014

Zapomniałam dopisać - nie odpowiadaj mi to po pierwsze bo merytorycznie nie pytałam a po drugie bierz przykład z Danusi a po trzecie fotki wstawione zgodnie z Twoją sugestią hehe
Pszczelarnia 12:59, 20 mar 2014

Sprawdzam czy róże posadzone?