Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

renatamama3 14:20, 20 mar 2014

Kondziu ,nie świruj ,postanów sobie ,że wchodzisz do nas ,rano na kawce ,potem w południe na drugiej kawce i wieczorkiem zamiast serialu .Jak uciekniesz przepłynę Wisłę i na własnych nogach choćby do Ciebie dojdę na rozmowę .pozdrawiam
Kondzio 18:13, 20 mar 2014

hanka_andrus napisał(a)
No to już jest jeden plus. Po tysiączku nowy wątek, proponuję nowa nazwę:Konrad wśród róż, albo jakoś tak, ale imię musi być, bo to dla mnie jak czerwony znacznik, że muszę zajrzeć.
A teraz odkładaj katarynkę i marsz do ogrodu.
A ja idę robić szare kluski, żeby mi komórek szarych w łepetynie ździebko przybyło. Czerwony barszcz i sosik grzybowy już mam.
haniu umiesz pocieszyć hi hi hi
Kondzio 18:14, 20 mar 2014

renatamama3 napisał(a)
Kondziu ,nie świruj ,postanów sobie ,że wchodzisz do nas ,rano na kawce ,potem w południe na drugiej kawce i wieczorkiem zamiast serialu .Jak uciekniesz przepłynę Wisłę i na własnych nogach choćby do Ciebie dojdę na rozmowę .pozdrawiam
hi hi hi
Kondzio 18:15, 20 mar 2014

Mirella napisał(a)
Ogrodowisko znam od początku, znam Wasze wątki, nie zakładałam wątku bo nie miałam co pokazywać i dalej nie mam każdy dzień ,wieczór itp byłam i jestem z Wami, rodzina mówi że zwariowałam,nie podzielają mojej pasji ogrodniczej, tu wszyscy się rozumieją i to jest cudne.

zgadza sie u mnie tak samo jest hi hi hi
Kondzio 18:15, 20 mar 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
nic sie nie dzieje odczytałam a to jest najważniejsze hi hi hi
Kondzio 18:16, 20 mar 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Matko gdzie ja to wpisałam... przepraszam. Net wariuje...
juz jest ok
Kondzio 18:24, 20 mar 2014

Mirka napisał(a)
A ja ci jeszcze napisze że nie masz tylko wirtualnych znajomych z wieloma osobami się spotykasz np.ponałeś osobiście Danusię a ja nie choć tak blisko niej mieszkam z Alinką czy z Anią się spotykasz Gosie z Kubusiowa poznałeś to mało ?Czas zawsze można ograniczyć.Pozdrówka zostawiam.
Miro wiesz ze ja szanuje tu każda osobę i uwielbiam tutaj poznane osoby każde bez wyjątku bo każda osoba włożyła jakaś cząstkę z siebie i te wymienione przez ciebie i inne wlasnie dlatego mi trudno ograniczyć czas bo ja tez z siebie daje wszystko nie umiem dawać kawałka buziam mocno
Kondzio 18:25, 20 mar 2014

Mirka napisał(a)
Haniu może Kondziowe rewolucje różane.Co ty na to Kondziu?
zobaczymy hi hi hi
Kondzio 18:27, 20 mar 2014

mira napisał(a)
O co to? kryzysik tysiączkowy ? zauważyłam że tak wszyscy majaą hihihi , wprowadzasz plan naprawczy i spoko ale na ilość pracy w ogrodzie nie wprowadzaj planu naprawczego -
cudnie się dziś zrobiło więc pewnie pognasz do ogrodu i jak zrobisz fotki to czekam hihi zwłaszcza te narcyzowe
ja nie uważam ze mam kryzys poprostu zobaczymy jakieś ograniczenie trzeba bedzie zrobić byłem w ogrodzie wyczyscilem i podlaczylem strumyk zrobiłem trochę kwantów
Kondzio 18:28, 20 mar 2014

kaisog1 napisał(a)

To jest istna GŁUPOTA! Masz rację, że O. to pochłaniacz czasu ale po to ma sie rozum coby wystopować Ja tak zrobiłam i mam czas na wszystko
Ogranicz ale nie odchodź
buziam