Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Madzenka 08:56, 22 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
To po cholerę każdemu odpisujesz??? To zajmuje czas a nic nie wnosi....
Jedne cie smyrają po główce, a ja ja jak zwykle kopie z zadek ... dla twego dobra ... Ja już napisałam, że czas nie guma, i odpowiadam tylko na konkrety.. miło że zaglądają ludziska i sie wpisują... to znak, że są czytelnicy. ale nie widzę powodu by odpompować na każde pozdrowienie..
W realu niegrzecznie nie odpowiedzieć.. ale tu bez przesady.. zamiast odmachiwać wole poczytać co u innych słychać

Dokładnie tak jak pisze Ania odpowiadaj na pytania, machaj zbirowo, buszuj po innych wątkach. Ja mam zasadę, w pracy nawet w czasie przerwy obiadowej nie zagladam, czyli odwyk od 7-18

Za chwilę nowy wątek to sobie poprowadzisz go tak jak będziesz chciał i nazwiesz też dowolnie Tylko napisz jak się na naywa tutaj abym cię odnalazła !
Juzia 09:49, 22 mar 2014

Kondziu a co się z Buldozią dzieje???
AgataBC 10:34, 22 mar 2014

Zaglądam do Ciebie choć nic nie piszę- jestem na bieżąco. U mnie narazie nie ma aury na zdjęcia.
Ale podłapałam pomysł z szpatułkami - będą mi służyć nie tylko do etykiet ale będę też robić dachy domków dla ptaków i owadów. Dzięki za inspirację
Kondzio 11:13, 22 mar 2014

Odpisze puzniej jestem na kroplowce z psem
Kondzio 11:23, 22 mar 2014

Alfa ma pięciokrotnie powiększoną wątrobę dzisiaj wyszło w badaniach prawdopodobnie coś zjadła ale ja nie używam chemii w ogrodzie nie wiem
Kondzio 11:26, 22 mar 2014

Jestem załamany
Juzia 12:02, 22 mar 2014

Biedna psiunia.
Trzymajcie się dzielnie!
Eve 12:04, 22 mar 2014

Kondziu witaj, zaglądam do Ciebie, ale nigdy nie pisałam bo czasu mało

Widzę, że targają Tobą jakieś rozterki, ale myślę, że przemyślisz wszystko i zostaniesz z nami
Ja jestem na Ogrodowisku 2 lata i mam tylko 112 stron nie mam czasu pisać, więc wątek mój nie pędzi, zaglądam do wszystkich, ale też rzadko piszę bo czasu brak

Martwię się z Tobą Twoją psinką, mam nadzieję, że lekarz zaradzi i będzie dobrze, trzymam kciuki!

Też kocham psy, pewnie jak wszyscy na Ogrodowisku, bo jak ktoś kocha rośliny to i zwierzęta też!
Moje jamniczki trzymają pazurki za Twoją Alfę
To nie Twoja wina, że psica choruje, na pewno nie zatruła się czymś w domu, wiem, że ludzie wrzucają różne świństwa do ogrodu, sama zbieram jakieś bułki, chleb i zawsze się boję, że dziewczyny coś zjedzą, pieski są ufne i nie wiedzą, że źli ludzie mogą chcieć je otruć.... Trzymaj się !
Mirella 12:25, 22 mar 2014

Kondziu , trzymam kciuki razem z moim Paco za Alfę,bądżmy dobrej myśli. też truchleję o mojego piesa, mój sąsiad pryska swój ogród bez opamiętania wszystkim i na wszystko zgroza, nawet na zewnątrz przy drodze , a tam nasze psy chodzą, coś poliżą zjedzą i problem gotowy.Kiedyś miał u siebie imprezę zjedli kurczaki z grila a kości wrzucili do mojego ogródka twierdząc że mam psa to sobie zje
Chamstwo to łagodne słowo.
Kondzio 18:39, 22 mar 2014

Mathildis napisał(a)

Popieram Anię, zrezygnuj z marnej TV i zaglądaj do nas... Matylda czeka na Twoje hihihihi
Potrzebny jest tutaj Twój radosny optymizm ... jeżeli nie codziennie to chociaż 2 razy w tygodniu.... jeżeli nie wszędzie to chociaż w Twoim wątku...
Przecież nie musisz odpowiadać na każde "WOW" - podziękuj wszystkim razem a nie każdemu z osobna.... i już masz dodatkowe minuty w zapasie a Twoje słynne hihihi "skopiuj" a potem rób tylko w każdym odwiedzonym wątku "wklej"
hi hi hi nie umiem tak zabardzo was wszystkich lubię hi hi hi poprostu bede dwa razy dziennie i tyle