Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Milka 15:04, 21 mar 2014

Komandoski swoje powiedziały ja dodam, ze z przyjemnością tysiączek będę świętować Avtar świetny, tak trzymaj
Kondzio 15:07, 21 mar 2014

irena_milek napisał(a)
Komandoski swoje powiedziały ja dodam, ze z przyjemnością tysiączek będę świętować Avtar świetny, tak trzymaj
hi hi hi dziekuje
Mala_Mi 20:39, 21 mar 2014

To po cholerę każdemu odpisujesz??? To zajmuje czas a nic nie wnosi....
Jedne cie smyrają po główce, a ja ja jak zwykle kopie z zadek ... dla twego dobra ... Ja już napisałam, że czas nie guma, i odpowiadam tylko na konkrety.. miło że zaglądają ludziska i sie wpisują... to znak, że są czytelnicy. ale nie widzę powodu by odpompować na każde pozdrowienie..
W realu niegrzecznie nie odpowiedzieć.. ale tu bez przesady.. zamiast odmachiwać wole poczytać co u innych słychać
Bogdzia 20:43, 21 mar 2014

Kondzio napisał(a)
oj Gosiu Gosiu miałem ograniczać a jestem jeszcze więcej na ogrodowisku hi hi hi

Ja też miałam ograniczac i jak dotąd nie wychodzi mi to zupełnie. Pozdrawiam.
Kondzio 20:45, 21 mar 2014

Bogdzia napisał(a)

Ja też miałam ograniczac i jak dotąd nie wychodzi mi to zupełnie. Pozdrawiam.
mi tez ale mi tosprawa przyjemność hi hi hi
Kondzio 20:48, 21 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
To po cholerę każdemu odpisujesz??? To zajmuje czas a nic nie wnosi....
Jedne cie smyrają po główce, a ja ja jak zwykle kopie z zadek ... dla twego dobra ... Ja już napisałam, że czas nie guma, i odpowiadam tylko na konkrety.. miło że zaglądają ludziska i sie wpisują... to znak, że są czytelnicy. ale nie widzę powodu by odpompować na każde pozdrowienie..
W realu niegrzecznie nie odpowiedzieć.. ale tu bez przesady.. zamiast odmachiwać wole poczytać co u innych słychać
wiem Aniu wiem ale ja tak lubię osoby odwiedzające i oglądam i jestem na bieżąco wątkach poprostu uwielbiam tu bywać i odpisywać i pisać w wątkach kocham to miejsce hi hi hi poprostu postaram sie bywać rzadziej
hanka_andrus 20:56, 21 mar 2014

A ja ograniczyłam przez komputer. Zepsuł się, nie było dostępu do forum, a potem to już się nie nadrobiło. Tylu nowych ludzi doszło, trudno być u każdego. Odpisuję okazjonalnie, albo na konkretne zapytanie.
Wyjątek robię dla tych forumowiczów z "pierwszego rzutu"
Kondzio 20:58, 21 mar 2014

hanka_andrus napisał(a)
A ja ograniczyłam przez komputer. Zepsuł się, nie było dostępu do forum, a potem to już się nie nadrobiło. Tylu nowych ludzi doszło, trudno być u każdego. Odpisuję okazjonalnie, albo na konkretne zapytanie.
Wyjątek robię dla tych forumowiczów z "pierwszego rzutu"
hi hi hi zobaczymy narazie ograniczę a dalej sie zobaczy
Mathildis 22:30, 21 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Kondzio, ja Ciebie sobie za wzór stawiam... bohatera w walce z nałogami... a Ty, Ty... przyszłam chwilę sie uspokoić bo nerwa złapałam.. nie istotne na co, a jak nerw to wiesz co... ale myślę sobie 3 dni wytrzymałam, wytrzymam i czwarty... kiedyś będzie z górki...
I zamiast natchnienia znów mam biadolenie.. chyba złość na Tobie wyląduję..

Nie chrzań głupot.. komu się będziemy żalić z porażek i z kim będziemy sie cieszyć z sukcesów?????
Wygrałeś z jednym nałogiem.. wygrasz i z drugim.. rozsądek przy ilości siedzenia na forum.. Jedni oglądają filmy w telewizorze lub kinie, a ja siedzę na forum.... mój wybór... i myślę, że i tak mniej gapie sie w tę moja ogrodowiskową telewizornie niż niejedna osoba gapi sie w telewizor

Akurat 1000 wypadnie na nowy sezon ogrodowy ze zmianami.... wystartujesz z nowym ogrodem.. a mój wpis nie będzie jako pierwszy na wątku...co mnie też wnerwia za każdym razem

Popieram Anię, zrezygnuj z marnej TV i zaglądaj do nas... Matylda czeka na Twoje hihihihi
Potrzebny jest tutaj Twój radosny optymizm ... jeżeli nie codziennie to chociaż 2 razy w tygodniu.... jeżeli nie wszędzie to chociaż w Twoim wątku...
Przecież nie musisz odpowiadać na każde "WOW" - podziękuj wszystkim razem a nie każdemu z osobna.... i już masz dodatkowe minuty w zapasie a Twoje słynne hihihi "skopiuj" a potem rób tylko w każdym odwiedzonym wątku "wklej"
Mathildis 22:41, 21 mar 2014

Doczytałam jeszcze, że posadziłeś róże.... i Ty chcesz mi powiedzieć ...... że miałeś zamiar ..... pozbawić nas latem tych pięknych widoków.... Nie chcę słyszeć o jakimś kończeniu kariery ogrodowiskowej,,,, chcę widzieć zdjęcia Twoich róż....

P.S. Jak widzę wyżej Mała_Mi już mnie wyprzedziła i też poradziła by nie odpowiadać na wszystkie " ach jak ślicznie".... ja Ci mówię ona dobrze prawi...