Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

zawitka 11:20, 04 sty 2014

Mam jeszcze te so kwitną mi co roku Raz są czerwone raz żółto niebiesko .To teaz mój kwiat ukochany
janina_zawada 11:42, 04 sty 2014

Anabelki łatwo się przyjmują z oderwanej prawie przy ziemi łodyżki , niektóre maja już korzonki . Na wiosnę przyjrzyj się swoim odrostom ..+Ta ostatnia piękna , tez muszę sonie ja kupić bo mam mało tak pięknie się przebarwiających ..
boguslawa_ma... 12:55, 04 sty 2014

Halinko piękne te twoje anabelki one się rozrosną ,ja swoją przycięłam na wiosne tak wyczytałam tu na ogrodowisku ale moja ma z 10 lat.Bukietowe tez kupiłam w tym roku i na wiosne trzeba przyciąc tyko nie ogrodowe .Ja ogrodowe okręciłam wczoraj zaglądałam a tam zielone pączki ,nie wiem co z tego będzie.
zawitka 16:48, 04 sty 2014

Bogusiu Moje ogrodowe też mają pąki pożyjemu zobaczymy te ogrodowe już w rtm roku mi nie kwitły jak w zeszłym roku bo wiosną przemarzły.A jeśli chodzi o bukietowe to kupiłam na jesieni jedną taką nie wiem jak się nazywa,spróbuję rozsadzić na wiosnę
zawitka 16:53, 04 sty 2014

Janinko wiem że z odrostów sa -----oj w tym roku nasadzę ich oj nasadzę ha ha Do @ lata temu nie wiedziałam dlaczego nie chciały mi rosną ć a dzięki Wam i Ogrodowisku jestem taka mądra ha ha
malgorzata_s... 17:05, 04 sty 2014

Pozdrowienia w Nowym Roku zostawiam. Poszerzanie rabaty w grudniu, czyżby klimat nam się na śródziemnomorski zmieniał Co i rusz ktoś przekopuje
zawitka 17:08, 04 sty 2014

Coś trzeba robić jak nie malować to kopać jak można teraz to na wiosnę jak znalazł ha ha Odwzajemniam
janina_zawada 18:09, 04 sty 2014

A ja skąd jestem taka mądra też z obserwacji i podpowiedzi z forum . Przedtem dziwiłam się że mimo dogadzania kwiatom nie chcą rosnąć i latałam z nimi jak kot z pęcherzem [wyrażenie mego męża ] ale teraz zaczynam od tego że najpierw poczytam, przygotuję odpowiednia ziemię do dołka w którym ma rosnąć i wtedy wsadzam .. Bo na moim żółtym piasku to nawet sosny nie bardzo chciały rosnąć a co dopiero krzewy ,, owocowych nadal nie mam bo mi wypadają po dwu-trzech latach ..
zawitka 18:26, 04 sty 2014

Jak jest kłopot z jakością ziemi to jest problem ja tego nie mam Moja ziemia jest jak puszek ale wypracowana przez Teściów bo działkę mamy od nichByło 5000 m a zostało moje i Syna 1400 reszta posprzedawała
gaga 12:51, 05 sty 2014

Spaceruję po Twoim ogrodzie,jestem na 72 stronie,miła i ciekawa lektura : ;