Mimo kilometrów pomiędzy nami,
W Dzień Bożego Narodzenia ,biegnę tutaj do Ciebie ,z serdecznymi życzeniami dla ciebie i Twojej rodzinki :
Zdrowia, szczęścia, pomyślności ,domu pełnego miłości i gości .
Renata z rodzinką
Zajrzałam do Ciebie i widzę, że przed świętami grabiłaś w ogrodzie. Zamierzam to samo zrobić jutro, jeśli pogoda będzie sprzyjająca. Tak zamiast odśnieżania chyba... Decoupage jest bardzo fajne, zachęcam do dalszych prac, bo masz potencjał. Serduszko wdzięczne, życzę dalszego miłego świętowania. Pozdrawiam.
Dzięki Aniu Małgosiu pisałam i coś nacisnęłam i mi uciekło i w miedzyczasie wpadłyście do mnie Fajnie .Właśnie pisałam że jutro idę robić kanciki zdłuż płotu bo są za wązkie jak zrobię teraz to wiosną jak znalazł.
O właśnie tutaj tu z brzegu to jak Cie mogę ale dalei to takie chude mi wyszły więc dokopie rabatce szpadelkiem do kancików .Zapisuję dla potomnych bo za kilka lat sama nie uwierzę ha ha Pozadrówka jeszcze Swiąteczne
Zastanawiam sie co zrobić żeby takich plam nie było jeszcze ok 10 tego grudnia kosił m trawę .Wcześniej była ładna dostała papu a teraz znowu żółknie .Wy napewno wiecie ,chyba że tak zawsze jest na jesień bo szczerze mówiąc tak nie zajmowałam się nigdy trawą jak w tym roku .Co robię nie tak ???Idę jeszcze poczytać o pielęgnacji