BOGUSIU,-----AGNIESZKO -----dzięki a ja odśnieżam maluję i sąsiadkę uczę de coupagu choć sama jeszcze nie wiele umiem i tak czas leci Siedzimy w piwnicy tam mamy kominek eM nam rozpala ha ha blisko mamy do barku a tam naleweczka ha ha i jes fajnie
BOGUSIU,-----AGNIESZKO -----dzięki a ja odśnieżam maluję i sąsiadkę uczę de coupagu choć sama jeszcze nie wiele umiem i tak czas leci Siedzimy w piwnicy tam mamy kominek eM nam rozpala ha ha blisko mamy do barku a tam naleweczka ha ha i jes fajnie
Witaj Zawitko, odwzajemniam dawną wizytę. Poczytałam i pooglądałam i widzę, że nie możesz się doczekać wiosny. Chcesz dokupić białe róże, chyba dobrze doczytałam. Ja posiadam Sebastian Kneipp i Artemis, polecam.
O naleweczka ciasteczko i co więcej trzeba Psia kocha ktoś pomyśli że pjjjaczki jakieś ale nie nic z tego .Ja przez całe życie wypiłam może butelkę a może i nie .ale pogadać można Nie ??????
Choć nie powiem w tym roku po raz pierwszy w życiu już 2 razy sama zeszłam żeby się rozgrzac naleweczką ha ha .